Hogyan lehetek páwa?
Figyelt kérdés
Tegyek a nyakamba egy keresztet, vegyek egy páwaórát, és páwa is vagyok?:S Segítsetek! Amúgy LÁNY vagyok.:D:D:2012. jún. 2. 18:13
1/9 anonim válasza:
Inkább fojtsd bele magad egy kiskanál vízbe.
2/9 A kérdező kommentje:
Miértis?
2012. jún. 2. 18:18
3/9 anonim válasza:
MERT-így nem lehet kérdést feltenni, mert
Fogalmunk sincs, hogy mire vonatkozik a kérdés, hogy elmebeteg vagy-e vagy komolyan godolod, megértenénk, ha körülírnád, hogy miért és kb hogy gondoltad, milyen szempontból érted azt, hogy páwa.... ????
4/9 anonim válasza:
csináltass lobotómiát. báááár, lehet, hogy az sem kell, ahogy olvasom a kérdést.
5/9 anonim válasza:
Mi a sz@r az a páwa? Mert a madarat nem így írják. Valami új hülyeség? Most tényleg nemtom.
6/9 anonim válasza:
Fogadjunk te raktad fel a másik ilyen szar kérdést is
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
ez esetben gratulálok a sok eszedhez.
7/9 anonim válasza:
1. én úgy tudtam, h páwák csak fiúk lehetnek (lányként plázacica lenne) 2. páwának lenni gáz
8/9 anonim válasza:
ha lány vagy akk nem lehetsz páwa :D
9/9 chrishu válasza:
Ha lány vagy akkor plázacica lehetsz, de attól még, hogy ez a menő nem jelenti hogy jó is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!