Milyen ruhával rejtsem el szülés után megmaradt hasam méretét, ha mások szerint ízléstelen a bő derekú felső?
Ez a szabás szerintem nem ízléstelen, és egy szűk nadrággal jól is mutat.
Derékban kicsit buggyos, pont a hasat takarja.
Jó időben maxiruhát, hosszú szoknyát is felvehetsz, nem csak ez a két lehetőség van, hogy "virslibőr", meg "sátorvászon".
Te meg ne mások ízlésére hagyatkozz, hanem legyen sajátod!
Nem tudom, ki az a hül.ye, aki szülés után, +12kiló felesleggel szűk ruhába akar préselni, és nincs róla tudomása, hogy idén nyáron mi a divat.
Attól függ, hogy a bő ruha milyen. Nem szabad nagyobbat venni, mint amekkora a méreted, mert az csak csúnyít.
Nem szabad olyat venni, ami az egész testedhez végig egyformán simul.
Lheet olyna, ami mellrésznél szűk, mell alatt van egy "csík" és onnan lefele bővül.
Sok helyen lehet még olvasni karcsúsító ruhákról, pl(képpel):
ÉS ne felejtsd el, hogy a bő ruha nem jó, akár tetszik, akár nem. Olyan, mint egy zsák és csak még nagyobbnak mutat.
Még ducibbaknak alapszabályok:
Nem:
vízszintes csík
nagy minta
térdnél elvágó szoknya(akkor a combot is és a vádlit is nagyobbá teszi
teljesen szűk póló
teljesen bő póló
Igen:
Függőleges/átlós csík
Mély kivágás
kis minta
monokróm öltözet
olyan ruha, ami valamelyik résznél szűk, ott, amit ki szeretnél emelni és a többi helyen bővebb(Nem zsák)
Sok szerencsét az öltözködéshez! És a színektől se félj, mert igaz, a fekete vékonyít, de ugynaakkor túl komoly is leszel tőle. Lehet felvenni több színt, de akkor olyan helyre, amit ki szeretnél emelni(pl mellrész), vagy monokróman.
Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!