Milyen fürdőruhával lehetne eltüntetni a combot? (pl szoknyás jó? )
pl ilyen, ami eltakarja a comb legvastagabb részeit
Nem ilyen szoknyára gondoltam, ezzel a képpel meg akartam mutatni, hogy mit is jelent nálam a fürdőruhás szoknya. Sokféle szoknyát lheet találni, pl:
persze nem fehér színben
Kezdjük az elején:
1. A combot nem fürdőruhával lehet eltüntetni, hanem úszással. Egye fene, esetleg futással. Utóbbival egy hónap alatt már látványos a változás.
2. Az első képen a bugyi bevág. Nem csak a szabás fontos, az is, hogy mindenből válassz megfelelő méretet! A bevágó ruhánál és a kibuggyanó párnáknál semmi sem hívja fel jobban a figyelmet a feleslegedre.
3. Ne csak a combodra figyelj! Nem mindegy, mennyire széles a derekad (derék-csípő arány korrigálása), mekkora a melled, milyen magas vagy, stb.
Egy nagyon nagy, bugyis fürdőruha vagy egyrészes csak még nagyobbnak és kövérebbnek fog mutatni.
A legjobb megoldás egy olyan kendő, ami színben illik a fürdőruhádhoz, vagy egy muszlin stranruha/tunika, ami eltakar a parton, a vízben meg úgyse látszik ki a vízből. :)
Ezt a segget kár lenne eltakarni... Márpedig ami a combodat takarja, az fölötte is...
Olyan ocsmány testek jönnek szembe a strandon, nehogymár pont te takargasd magad, sztem jó fajta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!