Milyen színű legyen a körmöm?
Figyelt kérdés
Holnap megyek első áldozásra 15 vagyok , talpig feketében leszek ,hosszú vörös-barnás hajam van és fekete-szürke smink lesz rajtam . Én feketére gondoltam de hát nem tudom szerintetek ?2012. jún. 2. 14:51
1/6 anonim válasza:
Elsőáldozásra nem hófehér ruha kell? (tisztaság jelképe stb) A fekete nekem nagyon furcsa! A körmöd meg sztem vmi halvány színű legyen, átlátszó, krémszín stb. Még se rock koncertre mész :D
2/6 A kérdező kommentje:
Nem én leszek első áldozó én csak nézni megyek :)
2012. jún. 2. 16:17
3/6 anonim válasza:
Jaa értem. Hát nem tudom, templomba szerintem akkor sem kéne feketébe menni :/ De ha mégis szeretnél, akkor legalább a körmöd ne legyen az, hiába illik hozzá, az már nagyon rockeres vagy nem is tudom. Továbbra is visszafogott színeket javasolnék.
4/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem vagyok rocker csak mindig feketében vagyok , mondjuk most talán elnézik mert meghalt egy családtagom ugyhogy ,de végül megcsináltam feketére, de köszönöm a válszokat:)
2012. jún. 2. 16:29
5/6 anonim válasza:
Én nem értelek téged, minek kérdezed meg másokat hogy milyen színű legyen a körmöd, ha már eldöntötted hogy milyen színt szeretnél ,és ha nem hagyod magad befolyásolni sem.
6/6 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményekre, de megnéztem a körömlakk gyűjteményem és inkább sötét színekből áll és a fekete volt a legfrissebb ugyhogy ezért lett ilyen :)
2012. jún. 2. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!