Hogy áll ez a szoknya? Nem túl dedós, ha most megyek gimibe?
2012. jún. 2. 13:09
11/17 anonim válasza:
Ó én kérek elnézést, azt hittem a véleményemet kérdezték.
Én ilyeneket hordtam ennyi idősen: [link]
[link] itt csak a bal oldali
Meg aztán nem tudom mi a baj a farmerral meg a sportcipővel. "Gyerekek" körében mégis csak az a legnépszerűbb ruhadarab. Könnyen beszerezhető, sokáig bírja, divatos stb. De egy ilyen ruhába még ki is néznék sztem szegény lányt.
12/17 anonim válasza:
A komolytalant pedig úgy értettem, hogy egy hasonló ruhát egy 10 éves kislányon tudnék elképzelni, de ő 14 évesen már kamaszlány.
13/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem áll jól, nagyon előnytelen. Ha már szoknyát akarsz hordani, akkor az valami ilyesmi legyen:
[link] (a pöttyös vagy a színes)
[link] kivéve zöld, első sor utolsó)
és ha nem értenéd a különbséget: a te ruhád mintája is tök jó lenne, csak rossz, előnytelen a szabása. az a fekete szűkebb rész túl lent van, így egy kicsit kövérít, meg elég fura...
14/17 anonim válasza:
Szerintem sem túl előnyös neked ez a ruha. Már bocsánat, hogy ezt írom, de így hogy nem látszik a fejed olyan ez a kép, mintha egy fiú felvett volna egy női ruhát. Nekem nagyon fiús alkatod van, kivéve, hogy van egy kis melled.
16/17 anonim válasza:
Én is most fogok gimibe menni, szerintem is gyerekes, nyáron a gólyatáborba strandruhaként szívesen láthám, de suliba biztos nem-> határeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!