Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez? Miért zavar?

Miért van ez? Miért zavar?

Figyelt kérdés
Csomó anyukán látom h tanga van szőrtelenít festi a körmét... hasa kivan sminkel. Az én anyum ezeket nem csinálja....kozmetikushoz szokottt menni de ritkán. Az még nem is olyan nagy baj h nem festi a körmét de a szőrtelenítés zavar a legjobban. A tanga meg csak szépség kérdése lenne a fiókjában pedig van nem olyan teljesen tanga de tanga. De azt is csak angyon ritkán hordja, ő pedig ott sem szőrtelenít csak ha elmegy a közmetikushoz akkor leszedeti de akkor is marad egy csi és alul is olyan.
2009. júl. 1. 09:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Az én anyukám is ilyen ,a lábát sem szőrteleníti max ha strandra megy akkor leborotválja.Tangát nagyon ritkán hord van vagy neki 2 db belőle.Körömfestés szintén kilőve.

Ezzel szemben én! teljesen különbözünk imádom festeni a körmömet, epilálok ..meg még sorolhatnám,pedig nekem nincs is lánytestvérem csak egy bátyám nem nagyon tudtam kitől tanácsot kérni mert ő ezekben nem tudott segíteni.Én arra tudnám mindezt visszavezetni hogy ő amikor még fiatalabb volt akkor még nem volt ilyen nagy felhajtás ezen a téren ,,most már annyi hajlakk pakolás hajvasaló szőrtelenítési cucc van hogy már azt se tudod mit vegyél meg hogy még jobban szebbnek érezd magad. Néha én is szeretném ha egy kicsit modernebb lenne de tudom hogy sokat kell dolgoznia és az ilyen dolgokra nem nagyon van ideje.Ez nem azt jelenti persze hogy elhanyagolja magát csak egy picit kevesebb időt fordít ezekre a dolgokra.Amúgy 56 éves én meg 19 vagyok.

2009. júl. 1. 10:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Az enyém is dokat dolgozik mármint h nem munkahelyen hanem itthon. De igen sztem is az ő gyerekkorukban nem az volt h 12 éves kislányok tangában járnak meg már nem szűzek. De az én anyum meg csak 42.
2009. júl. 1. 10:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni,te sem tudnál már szőrös lábbal mászkálni így őt sem tudod megformálni.Amúgy itthon nekem is sokat dolgozik mindig egészséges kajákat főz nem pedig a bolti kész kajákat rakja elénk.Van egy nagy kertünk ,szereti a virágokat kertészkedik ,most meg meggyet befőz ,de én tudom hoyg már ilyen maradok és a gyerekemet is máshogy fogom nevelni.:)vagyis tudok majd tanácsot adni a szépítkezésben vagy pasizásban ilyen dolgokra gondolok...

2009. júl. 1. 10:40
 4/14 A kérdező kommentje:
értem:) nekem is most főzött be meggyet:) meg az,hogy szoktak-e vajon szeretkezni... mert ahogy néha látom a fiókjában van minden erre utaló tárgy...
2009. júl. 1. 10:48
 5/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ne keseredj el, hogy ilyen az anyukád. Egy éve az én anyukám is ilyen volt, most meg minden héten új ruhát vesz, szinte minden nap szőrtelenít. Fodrászhoz is alig járt, most meg minden hónapban 2x. Hidd nekem el, hogy ez sokkal rosszabb. De ha téged annyira zavar, akkor beszélgess vele, és akkor talán hallgat rád. Én is így tettem, de megbántam.
2009. júl. 1. 10:54
 6/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok:ááá náluk szerintem már nincsen ilyen !:D idősek már ahhoz:Pjeleket sem találok

Az a baj hogy erről se tudok velük beszélgetni.:PDe gondolom sejtik hogy már élek szexuális életet vagy nem ???tudják hoyg van barátom....

2009. júl. 1. 11:07
 7/14 A kérdező kommentje:
én találtam betétet is és egy zöld dobozban gumit...meg tampont is emg hüvelykúpot:O
2009. júl. 1. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:

az én anyám sem hord tangát, a lábát szokta szőrteleníteni, meg szedi a szemöldökét, meg az arcát ápolgatja és nagyon enyhén sminkel, csak a szemét ceruzával. de sztem ennyi bőven elég is egy anyukának, nekem pl nemis tetszenek azok az anyukák akik úgy akarnak kinézni, mint a lányuk, mert vhogy sosem lesz izléses.

és igen, az anyukák is szexelnek. valszeg a tied is :D

2009. júl. 1. 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:
1.: anya már nem menstruál de régebben neki is volt tamponja meg betétje.Amúgy anya is festi a szemét meg egy kis púder ,meg a haját is mert oldalt van néhány ősz hajszála.
2009. júl. 1. 11:37
 10/14 A kérdező kommentje:
de azt észrevenném sztem ha szexelnek? v ők már nem olyanok mint a videókon a fiatal csajok h sikítoznak meg egyebek?
2009. júl. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!