1/13 A kérdező kommentje:
Én nekem is van néhány pár converse cipőm és imádom is mindet csak érdekelne, hogy ti mit gondoltok
2012. máj. 30. 18:47
2/13 anonim válasza:
Kényelmesek. Nekem kb 5-6 pár van itthon. Legelsőt 2006-ban vettem, azóta semmi baja, pedig elég gyakran hordom. Azóta kb kettőt nyűttem szét.
Megéri az árát :)
3/13 anonim válasza:
Nekem is van 1, de én pl nem szeretem mert megnyomorgatja kisujjamat :)
4/13 anonim válasza:
Azért nyomorgatja meg, mert Vaterás hamisítvány.
5/13 anonim válasza:
Kedves 4/4 :)
Na ez pont nem jött be, mert kb 15 éve vettem USA New York államában.
6/13 anonim válasza:
Akkor viszont fogalmam sincs, mert nekem eddig a márkaboltban vett 8 párral egyikkel sem volt ilyen bajom, ismerősöm vett Vaterán és azzal viszont erre panaszkodott, én is hordtam kb. 2 napig és én is tapasztaltam...
hát bocsi :))
7/13 anonim válasza:
Na jó elmondom, hogy van másik cipőm is ami hasonlóakat produkál. Biztos nálam van a gond, pedig nincs is széles lábfejem. Lehet ha férfi fazont vettem volna akkor nem lenne ilyen gondom.
8/13 anonim válasza:
Most biztos kapni fogok,de szerintem elég gáz ez a Converse mánia (és most csak a tornacipőkről beszélek). Minden fiatal ezekben jár, pedig drága is és nem is néz ki jól,de ez csak az én véleményem,biztos van,akinek tetszik és megteheti,csak azt nem értem,hogy mért jó az,hogy szinte mindenkinek ugyanolyan cipője van? Az,hogy kényelmes,az nem indok,mert rengeteg márkás cipő van,ami kényelmes és nem járkál belőle ezer pár négyzetkilométerenként.
9/13 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a converse-t,nekem 2 van,mind2-őt használtan vettem nagyon jó állapotban,olcsón.Elősszőr mind2 kényelmetlen volt de csak azért,mert már előttem hordták és még bele kellett szokjon a lábam.De miután felvettem már egy párszor írtó kényelmes lett.És nagyon jól tart.Szeretem mert vastag a talpa,nem mint a többi vászoncipőnek.Eddig ahányat vettem mind szétment 2 hónap alatt,lyukas lett,és hajszál vékony volt a talpa.Nagyon jól tart,jó minőségű.Esőben is szuper mert egy kicsit sem ázik át.Nyáron nincs benne melegem,ha hidegebb az idő nem fázik benne a lábom.Könnyen tisztítható,csak bedobom a gépbe.Ezek mellett még divatos és márkás is.Kérdem én,h ezek után miért ne lenne jó?
10/13 anonim válasza:
Szerintem úgy néz ki mint régen a műtőscipő. Remélem hamar divatját múlja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!