Mi a véleményetek a párducmintás cuccokról?
Figyelt kérdés
Lehet az cicanaci, blúz, top stb... Linkelnétek ezekről képeket?
És hol lehet olcsón kapni ilyen ruhadarabokat?
Köszi! :)
2009. jún. 30. 14:00
2/12 anonim válasza:
A normál barnás nem tetszik mert nagymamám jut eszembe róla, ő hord olyan szoknyát meg blúzt mindig:D A színes vagy fekete fehér az még elmegy, de az is inkább csak pólón, szoknyán tetszik.
Hogy hol lehet kapni nem tudom.
Ez nem rossz: [link]
5/12 anonim válasza:
Hányingerem van tőle... nem tudom mit látnak benne szépnek a nők ne haragudj.
6/12 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű.Én nagyon imádom.Van fülbevalóm, órám, cicanadrágom, csőtoppom és egy magassarkú szandálom.De ezekegy igy egyszere sose veszem fel, max egy ruhát és egy kiegészitőt.Mindig fekete ruhákkal kombinálom általába és a sminkem is feketés.
ezek olyasmik...
7/12 anonim válasza:
Nekem van egy ízléses kis lakktatyóm amin ocelotminta van (Mayo Chix-es, egy játékban nyertem). Sokáig nem tetszett, gondolkodtam, hogy eladom, de senkinek nem kellett, mostanra meg nagyon megszerettem. Párducmintásból gatyát nem vennék fel, az nekem sok lenne, esetleg egy blúz belefér. Itt vannak jó kis cuccok, ezek tetszenek, csak nem tudom nekem jól állnának-e: [link]
8/12 anonim válasza:
Eggyet értek azzal hogy gusztustalan.:)
9/12 anonim válasza:
Sztem nincs a párducmintával gond, ha van mértéke.
10/12 anonim válasza:
Nadrágban nekem se tetszik, topban, kabátban még elmegy, táskában, fürdőruhában nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!