Milyen ruhát hordjak, ami jól is állna rajtam? (többi lent)
Elég vastag vagyok.:\
166 cm és 68 kg. :(..dolgozom rajta, hogy kevesebb legyek.:)
csak annyi a gond, hogy nem tudom milyen ruha állna jól.
elég vastag a hátam, és a csípőm is széles.:(
alapvetően nincs nagyon vastag lábam, bár picit formátlan emiatt kerülöm a szoknyákat, és a rövidnadrágokat.
köszönöm a válaszokat, mindenki véleményére kíváncsi vagyok.:))
14./L
ment a zöld kéz, és köszönöm a segítséget.:)
tudom, nem vagyok valami vékony, de szeretnék azért kicsit csinos lenni.:D
ha tudtok képeket is linkelhettek.:D
OFF!
Bocsi, ezzel nem a kérdésre válaszolok, de te pont jó alkatú vagy BMI alapján
semmi baj
de szeretnék legalább 8 kg-ot ledobni még. 72 voltam 1 hónappal ezelőtt, szerintem már akkor elégedett lennék magammal, de addig is szeretnék csinosan öltözködni.:)
és lehet, hogy a BMI szerint jó az alakom, de nagyon rosszul oszlik el rajtam a fölösleg.:|
én is ilyen alkat vagyok.
én egyenes szárú farmert hordok, hosszított karcsúsított T pólóval, előnyös szerintem az, aminek a mellénél van minnta, mert ott optikailag nagyít, legalább is szerintem. lapos talpú cipő kizárva, lehet éktalpú is, a lényeg, hogy nyújtsa az alakod. a nadrág egy színű legyen, ne legyen koptatás rajta, és lehetőség szerint nagyobb legyen rajta a zseb, és inkább a combhoz legyen közelebb, az is nyújtja a feneket.
én ezeket a cuccokat imádom :)
Amik jól állnának, mell alatt szabott felsők, tunika szerű, lazább kockás ing vastag gumis derékövvel, egyenes szárú nadrágok.
Ilyesmi felsők:
Fürdőruha lehet bikini, a lényeg, hogy vastag szabású legyen.
ilyesmik:
(fazonjára èrtve, hogy az alsó és a felső se legyen vékonypántú, mert az bevág.)
Mondjuk az egyberészesek általában nem állnak jól, mert elrontják az alakot, de ezt itt linkelte valaki, szerintem szép
(ha te írtad azt a kèrdést is akkor bocsi hogy nem mondtam újat vele.)
Azért remélem valamennyit tudtam segíteni.
Köszi kedves utolsó.:)
sokat segítettél.:)
igazából strandra nem nagyon járok, nem szeretem mutogatni magam.:\
de ha sikerül leadnom azt a 10kg-ot, akkor tuti megyek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!