Ez a polo cigányos?
Figyelt kérdés
Vettem egy polót ma jött meg és egy haverom azt mondta cigányos!
nekem tetszik meg kényelmes ,most akkor ne hordjam mert cigányos ?Feketébe vettem...Szerintem nem cigányos csak mert van benne arany szín is. -.-"
2012. máj. 25. 17:27
11/14 A kérdező kommentje:
Persze, Dekát nem viselkedik cigányosan ! :D
+ Tükörba Bruce Lee-ra hasonlitottam :D
2012. máj. 26. 09:48
12/14 anonim válasza:
Nem cigányos, de a cigányoknak a fekete jól áll a bőrük színe miatt, azért mondják szerintem hogy cigányos. Nyáron nem túl előnyös a fekete szín mert szívja a napot és égeti a bőrt, tavasszal most még kiváló, vagy nap mentes idő szakban.
13/14 anonim válasza:
egy ruha nem azért cigános, mert jól áll a cigányok bőréhez:) hanem mert túl csicsás, ízléstelen stb... ez a póló szerintem is eg picit az, de láttam már rosszabbat is:))
14/14 anonim válasza:
Nem, ez a póló egy kicsit sem cigányos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!