Szerintetek bu*is ha cípőm egyikébe zöld a másikba rózsaszín cipőfűzővan? 15/F
Ez kb olyan kaliberű kérdés, mint az, amiben megkérdezték, hogy k_vás-e a piros körömlakk.
Eléggé sok embernek vannak sztereotípiái ... Szomorú.
Nem, nem az , kivéve ha női cipőt hordassz.
Ez egy buta sztereotípia. Amikor a színeket, színösszeállításokat, az öltözködési stílust nemi orientációval akarjuk összefüggésbe hozni. Mert mi közük van egymáshoz? Semmi. És azt, ha egy színösszeállítás nem megszokott, ettől még nem kell rögtön a melegséggel azonosítani, ez a konkrét sztereotípia még irritáló is arra nézve, aki meleg, de nem ilyenekkel akarja ezt kimutatni. (Nem vmi szokatlan ruházati elemmel, v egyéb külsőséggel.)
Ez az én véleményem. Lehet, h mások szerint bu*is, de sztem az embernek nem abból kell kiállnia, h mindenben, amiben önmagát adná, saját ízlését stb., nem meri önmagát adni, hanem folyton attól retteg, h mi van, ha létezik rá vmi sztereotípia hozzárendelve. Ettől szabadabban kell gondolkodni sztem.
De egy 15 éves fiú nem teljesen férfi . (Bocsánat kérdező.)
Mindenki azt hord, amit akar . Ha holnap felvehetnék kantáros férfinadrágot hozzá inget , akkor én is a saját nememhez vonzódnék ?
X/L
a rózsaszín nem lányos szin
fiú is felvehet rózsaszín pólót, inget
aki szerint b*zis, az nem biztos a nemi indentitásában
ha én tudom hogy heteró vagyok, akkor akár pirosra lakkozhatom a körmeimet attól nem leszek b*zi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!