Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek bu*is ha cípőm...

Szerintetek bu*is ha cípőm egyikébe zöld a másikba rózsaszín cipőfűzővan? 15/F

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan kaliberű kérdés, mint az, amiben megkérdezték, hogy k_vás-e a piros körömlakk.

Eléggé sok embernek vannak sztereotípiái ... Szomorú.

Nem, nem az , kivéve ha női cipőt hordassz.

2012. máj. 25. 18:08
 12/18 anonim válasza:
Nem tudom b*zis e, de hogy gusztustalan színösszeállítás az teljesen biztos.
2012. máj. 31. 08:53
 13/18 anonim válasza:
Nem bu*is, inkább kislányos.
2012. máj. 31. 12:21
 14/18 Bresalio Nagy válasza:

Ez egy buta sztereotípia. Amikor a színeket, színösszeállításokat, az öltözködési stílust nemi orientációval akarjuk összefüggésbe hozni. Mert mi közük van egymáshoz? Semmi. És azt, ha egy színösszeállítás nem megszokott, ettől még nem kell rögtön a melegséggel azonosítani, ez a konkrét sztereotípia még irritáló is arra nézve, aki meleg, de nem ilyenekkel akarja ezt kimutatni. (Nem vmi szokatlan ruházati elemmel, v egyéb külsőséggel.)

Ez az én véleményem. Lehet, h mások szerint bu*is, de sztem az embernek nem abból kell kiállnia, h mindenben, amiben önmagát adná, saját ízlését stb., nem meri önmagát adni, hanem folyton attól retteg, h mi van, ha létezik rá vmi sztereotípia hozzárendelve. Ettől szabadabban kell gondolkodni sztem.

2012. máj. 31. 14:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Miért a rózsaszín nem lányos szín? Egy férfi hord lányos színeket? NEM
2012. máj. 31. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:

De egy 15 éves fiú nem teljesen férfi . (Bocsánat kérdező.)

Mindenki azt hord, amit akar . Ha holnap felvehetnék kantáros férfinadrágot hozzá inget , akkor én is a saját nememhez vonzódnék ?

X/L

2012. jún. 6. 22:01
 17/18 anonim ***** válasza:
nőknél az nem akkora gáz
2012. jún. 6. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:

a rózsaszín nem lányos szin

fiú is felvehet rózsaszín pólót, inget

aki szerint b*zis, az nem biztos a nemi indentitásában

ha én tudom hogy heteró vagyok, akkor akár pirosra lakkozhatom a körmeimet attól nem leszek b*zi

2012. jún. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!