Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kell-e keringő ruha? A gondom...

Kell-e keringő ruha? A gondom az, hogy most leszek 11. -es, és nem tudom, hogy nekünk is kell-e keringőruha? Vagy csak majd 12. -ben? Hogy szokás ez? Sajna tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
Előre is kösze:)
2009. jún. 29. 10:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem idén volt a szalagavatóm, leírom, hogyan működik :)

Először megvárod, hogy felkérjen valaki keringőzni, mivel ugye azt csak párokban lehet, vagy akár te is kérhetsz fel srácokat (ez vérmérséklettől függ)

Miután van párod, elkezdhetsz ruhát keresni. Ajánlom a körutat, ott kb minden kapualjban van szalon. Akkor ott bemész felpróbálhatod őket és amelyik tetszik azt kibéreled arra a napra. A ruhák olyan 15000-től 60000ig vannak, szóval na hagyd hogy rádsózzanak vmit nagyon drágán. ja és a legtöbb szalonban, ha beadod, hogy még elmész keresgélni és megnézed máshol is, akkor adnak olyan 2000 Ft kedvezményt ha aznap visszamész lefoglalni.

2009. jún. 29. 11:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk 12-ben kellett, viszont alsóbb osztályokból meghívhatóak voltak lányok, ill. fiúk. Az 12es osztályok állták az ő ruháik költségét. Mi nem vettünk, csak kölcsönöztünk, de a legtöbb helyről úgy hallottam így megy ez, mmint a kölcsönzés. Semmiképp se adj ki rengeteg pénzt egy keringő ruhára, mert gondolom nem jársz sokat estélyekre.

Na meg azért sem érdemes venni, mert úgyis csak az utsó pillanatokban derül ki, hogy milyen lesz, és ugyanolyat kell hordania az adott oszt.nak. :)

2009. jún. 29. 11:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszike a gyors válaszokat.Az igazság az hogy azért kérdeztem mert én idén szeptemberben kezdem a 11-et szalag tűző meg úgy december felé szokott leni.Idáig egyen sem voltam hogy lássam hogy a 11.eseken is van-e keringő ruha vagy csak a 12.eseken.Mert úgye akkor időben el kell kezdeni nézelődni.De akkor ezek szerint úgy van hogy a 12.-es meghívhatja a 11.-est s akkor aki meghívott az fizeti a ruhát.bocsi ha kicsit döcög de remélem érhető a lényege:)
2009. jún. 29. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A 12.esek táncolnak keringőt, csak nekik kell keringős ruha. Ha nincsenek elegen, akkor szoktak az alsóbb osztályokból is választani táncpartnert. Ha ez az eset állna fenn, szerintem már szóltak volna Neked. Vagyis én a partneremmel már előző év végén lezsíroztam, h szeretném, ha táncolna velem, mert mi nem vagyunk elegen. Nálunk úgy volt, hogy mi fizettük a 'külsősök' ruháját, de sok helyen saját magának kell. Egyébként lehet olcsóbban is jó minőségű és szép ruhát bérelni. Az enyém 12500 Ft volt, ha jól emlékszem, és már augusztus elején elmentünk a barátnőimmel több közeli szalonba körülnézni, majd az anyukánkkal visszamentünk oda, ahol tetszett valami, és lefoglaltuk még a nyáron. Nem tudom, hogy hol laksz, de ahonnan én béreltem, egy egész hétre kiadták (ez jó volt, mert a próbákon is fel tudtam venni az abroncsot, végül a főpróbán a) ruhát, a nőci nagyon ért a munkájához, mindenkinek az alkatához ajánl ruhát. Szóval priviben szívesen megírom a szalon címét, jól jöhet az még akkor is, ha végzős leszel! :)
2009. jún. 29. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most érettségiztem, és nálunk csak a 12. keringőzött, és pár fiú a 11.-ből, mert a mi osztályunkban több volt a lány és ezért kellettek külsősök. Szerintem ráérsz jövőre azzal a ruhával, ha nem lennének elegen a 12.-ben és kellenél külsősnek, arról szerintem már tudnál. :)
2009. jún. 29. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!