Nagymellű lánynak jól áll az ing? Ha nem, miért, ha igen, miért?
Ha nem szűkített a dereka, akkor nem. Mert olyan, mintha rá lenne húzva egy szabatlan párnahuzat. És lóg rajta. És ugyan takarja a nagyobb alakzatát, de ezáltal cakkpakk még nagyobb darabnak látszik. Az ilyen ing keveseknek áll jól, azok közül is akkor, ha nem hat számmal nagyobbat vesz magára valaki.
Ha szűkített a dereka, akkor igen. Az jól áll!!! Főleg ha csak a melle nagy és amúgy rendben van. De ha a dereka is vastagabb, vagy a csípője, akkor főleg a karcsúsított a jó! Az vékonyít.
Egyébként iszonyú nehéz olyan inget találni, ami nem húzódik szét a gomboknál (vagy blézert, ami begombolva is OK stb. vagy jó mellben, vagy jó amúgy. mindkettő szökőévente egyszer. - és ez csak D kosárral, nem tudom, mi lehet a többi esetben...)
Amúgy a jól szabott ing kiemeli a jó adottságokat, ami nyilvánvalóan pozitív dolog, csak meg kell találni azt az inget. :)
Az előzőekkel egyetértésben még hozzátenném, hogy én (D kosárral) úgy hordok ingeket, hogy felveszek egy vékony, pántos felsőt és arra rá az inget úgy, hogy vagy a derekamon, vagy a csípőmön megkötöm és csak mell alatt gombolom be.
Egyébként szerintem lehetetlen olyan inget, blúzt találni, ami mellben nem áll szét, így én fogom, és azon a néhány centin összevarrom a ruhát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!