Hol találok Magyarországon Gucci ruhaboltot?
Figyelt kérdés
2009. jún. 28. 21:51
1/9 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
ohh csak ez az egy ?:O :S azért köszi :)
2009. jún. 28. 22:29
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem Magyarországra nem is érdemes több :D Szerintem te sem tudnád megfizetni...
4/9 anonim válasza:
Igen, csak az Andrássy úton van. Fölösleges is elutaznod, nemhiszem, hogy van több, mint félmillió Forintod egy pár cipőre, vagy egy nadrágra.
5/9 anonim válasza:
Hát igen. Mi nem tudjuk, a kérdezőnek mennyi pénze van rá, de ha vkinek már van ennyi pénze egy ruhára, akkor az olyan körben is mozog.. és hát illene ilyenkor tudnia hogy merre van Gucci bolt.
6/9 A kérdező kommentje:
háth nemigen van annyi pénzem :S de egyszer beugranék körülnézni :D
2009. jún. 29. 18:30
7/9 anonim válasza:
Én járok oda vásárolni és imádom:)(L) Aztán lehet kapni elfogadható áron is dolgokat! Én táskákat veszek és 30 ezer körül már tudsz is venni:) És gyönyörűek:)(l) Viszont Párizsban olcsóbbak a Gucci dolgok!! Ott elég elfogadható áron meg lehet venni!!
8/9 anonim válasza:
01-18 15:03-nak:
30.000 Ft-ért egy övet nem kapsz a Gucci-ban,nemhogy táskát....:D
Gondolj bele,hogy egy jobb Adidas/Nike táska kerül 30.000 Ft-ba..
9/9 anonim válasza:
Hehe táskát 30ezerért melyik bolygón:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!