Kaposváriak és környékiek segitségét várom! Hol van olyan ruházati bolt ahol nagyméretü ruhák vannak?
Figyelt kérdés
Volt egy üzlet az Irány Dániel utcában (Madame XXL) de az megszünt? vagy elköltözött? valaki nemtudja? Más hasonló üzlet? Köszi aki segit!!2009. jún. 28. 19:36
1/2 anonim válasza:
A Plázával szemben van egy moletti bolt, de nagyon drága. Viszont ha odamész vásárolni, fogadj el egy tanácsot. Csak a Camilly márkájú ruhákat szabad megvenni, mert a többit ott varrják, és annak rossz a minősége. Viszont a Camilly olyan márka (Főleg küldöldön, nálunk nem reklámozzák, mint az Adidas vagy a Nike.)
Ezen kívül a Corsoban nyílt Takko, és ott mindig kapok magamra ruhát. 46-48-ast hordok, de láttam ott már 54-est is. Fehérneműjük is van. A CßA-ba is érdemes benézni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Én nagyon szerettem az irány dániel utcai Madame XXL -t , igaz nem volt olcsó de elfogadható árak voltak!
Nemtom mért zárt be vagy költözött el! :(
Én is láttam már a plázával szembeni boltot, még nem voltam bent de majd megnézem, meg a Corsot is! :)
2009. aug. 19. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!