Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A saját ballagásomra hogy...

A saját ballagásomra hogy illik elmenni?

Figyelt kérdés
A szoknya már megvan és felül egyenruha van, szóval az nem gond. Viszont cipőm még nincs. Fekete kéne, olyan, amiben lehet állni és menni, (először topánklánt akartam, de rájöttem, hogy akkor én lennék a legkisebb, mert úgy is mindenki magassarkút vesz fel.) mert kb. 2-3 órát abba kell lennem. A hajammal nem tudom, hogy mit kéne csinálnom, nem akarok hű de nagy valamit, olyan átlagosat (egyébként a hajam kb. a mellkasomig ér). És nem tudom, hogy kell-e smink. Eddig ezen még nem is gondolkoztam, csak hirtelen eszembe jutott, mert az igazság az, hogy nem szoktam magam festeni, szóval nem szívesen kenek magamra festéket, de ha általában szokott lenni, akkor majd kifestem magam.

2012. máj. 22. 16:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem kell smink!

A hajadat hajvasalóval hullámosítsd és az úgy tökéletes lesz.

a cipő meg legyen telitalpú(magas) és akkor magas is leszel és az állás sem okoz gondot.

2012. máj. 22. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:

[link] - Magasabb a sarka mint ahogyan a képen látszik

[link]

2012. máj. 22. 17:32
 3/9 Zsóka.a.a ***** válasza:
Hááát nehogy telitalpút húzz..abban olyan a láb mint egy krumpli...vagy sima magassarkút vagy lapos talpút..és egy natúr smink(alapozó szempillaspirál)...a hajadat meg ne hullámosítsd be ha mellig érő..mert akkor nagyon rövid lesz..vasald ki és tűzd el egy szép csattal (:(:
2012. máj. 22. 19:32
 4/9 anonim válasza:
hát.. szerintem ezt a cipőt felejtsd el, mert írtad: szoknya.... szoknya alól meg ez nagyon kilátszik, nagyon elüt... ha még nincs cipőd, akkor olyanba érdemes beruházni, amit más alkalmakkor is fel tudsz venni ÉS KÉNYELMES és szívesen hordanád (értsd: itt a nyár) vagy egy "hivatalos" eseményen (pl: barátnőd esküvője...stb) is meg tudsz benne jelenni ( ha jelentkeztél fősulira, akkor olyat válasz amiben el fogsz tudni menni szóbelizni, vagy ha nem mész tovább, akkor olyat amiben meg tudsz jelenni egy állásinterjún is (keress rá a neten mit javasolnak)... szerintem ez a cipő (amit belinkeltek) nagyon nem megy az egyenruhához, ráadásul egynyári... de te tudod...Ízlések és pofonok... (csak nehogy előkerüljenek majd nagymama korodba a képek, és az unokák halálra nevessék magukat rajtuk XDDD)
2012. máj. 22. 19:43
 5/9 anonim válasza:

lemaradt:

ha már egyenruha akkor vagy fehér, vagy fekete legyen (feketével jobban járnál), ráadásul spórolnál vele időt, és energiát ( nem beszélve a pénzről) ha okosan választod meg (és nem a divatot követed)... és én is inkább egy hagyományos magassarkút választanék ( nyitott vagy zárt elejűt kerek, szögletes tök mindegy, de kb 2,5-4 cm között, és olyat aminek van pántja és csatt-ja, amelyik rögzíti a bokádat... azok kényelmesek hosszú távon is és nem leszel bokaficamos...stb ! mert ugye egy cipőboltban ezt sem mondják el...)

És a telitalpú baromira nem szexis - egy hagyományossal ellentétben... azért erre is gondolj ;))))

2012. máj. 22. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Az a cipő szerintem is utcai viselésre jó, de nem alkalmi.

Am bocs, ha esetleg félreérthetően írtam, de 8.-os ballagásról van szó. ;)

2012. máj. 23. 15:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyolcadikos ballagásra FELESLEGES smink,szerintem.+ én tudom magamról,hogy úgyis lesírnám..(nekem is most lesz a nyolcadikos ballagás)Tuti lesz egy-két primadonna,akik majd kifestik magukat,gyönyörűek lesznek majd a melegtől szétkenődött/könnyektől elázott panda-szemeikkel.

Haj:tűzd fel kontyba,elöl pedig azt a bár tincset göndörítsd be.Ennyi.

Cipő:Rajtam magassarkú lesz rajtam/fekete/,de nem lesz túl nagy sarka.

2012. máj. 24. 13:57
 8/9 Zsóka.a.a ***** válasza:

Én is most ballagok..és szerintem egy natúr smink kell.Ha meg sírni fogsz akkor vízálló szempillaspirál :)

És ne tűzd fel a hajad (:

Szerintem..:)

2012. máj. 24. 14:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszolót: Köszi nektek is a válaszokat, és sok sikert a jövőre nézve xDD
2012. máj. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!