Ilyen sapkát látott valaki valahol?
Figyelt kérdés
Gondolok itt boltra, vagy online boltra is? amúgy ennek az alja ugye kesztyű is. nagyon megtetszett, de nem találtam sehol sem...
2012. máj. 22. 16:27
1/10 anonim válasza:
ahh vindictusos sapi^^ Szerintem Magyarországon max Ázsia Centerben találsz:/
2/10 A kérdező kommentje:
mondjuk most épp nem sapka szezon van, de körülnézek majd. csak gondoltam ha valaki tud konkrétumot, segíthetne :D
2012. máj. 22. 16:45
3/10 anonim válasza:
Liaaaam :DDDD
Engem is érdekelne egy ilyen sapi.
5/10 A kérdező kommentje:
jah hát képeket nézegettem, de sehol egy online bolt, vagy egy hely ahol láttam volna ://
2012. máj. 22. 16:53
6/10 anonim válasza:
Teszveszen nézd meg, amúgy tök vicces. :D De szerintem nézegess majd úgy november környékén inkább :D
7/10 A kérdező kommentje:
okok, csak most jutott eszembe xD
2012. máj. 23. 18:53
8/10 A kérdező kommentje:
Fúúú a teszvesz nagyon jó tipp volt, már találtam is :D köszönöm a tippet :)
2012. máj. 24. 19:56
9/10 A kérdező kommentje:
amúgy akit még érdekel," bear hat and mittens" néven megtalálható, mondjuk google-ba sok kép :D
2012. máj. 26. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!