Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki, hova jár turiba?

Ki, hova jár turiba?

Figyelt kérdés
Én is ismerek pár jót, de ahogy látom, itt is elég sokan előnyben részesítik a turikat. Gondoltam megoszthatnánk egymással a kedvenceinket. ;)
2009. jún. 28. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

HÁDA:

Budapest, V. ker. Váci u. 78-80.

Budapest, VI. ker. Bajcsy-Zs. u. 45.

[link]

meg ami útba esik véletlenül :)

2009. jún. 28. 13:41
 2/7 anonim ***** válasza:
A szentendrei úton van egy pici de nagyon jó turi..vintage ruhákkal,nem messze az auchantól...én oda járok:D
2009. jún. 28. 15:53
 3/7 anonim ***** válasza:

húú, az a szentendrei utas tényleg jó:)))

annyira jó gatyát vettem ott legutóbb, fhuuu, alig várom, h végre megint tél-ősz legyen, mert elég vastag...:D

2009. jún. 28. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:

oh, a Háda-t sokan írták már, most már tényleg elmegyek egybe :)

Én tavaly sokat jártam a Sik Sik-be, rákóczi út, a blahánál, de mostanra már nem olyan jó... Meg itt a 17.ker-ben is van egy isteni turi, bár nem kilós, de márkás, sokszor új és tökéletes állapotban lévő, mai trendeknek megfelelő ruci van. Valami Maggie-s a neve :)

2009. jún. 28. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:

A HÁDA sem kilós, hanem vállfás.

Szinte minden kerületben vannak. Nézd meg a weblapon, hátha van hozzád közel is! Kívülről elég egyszerű, de érdemes bemenni!

2009. jún. 28. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem a Pecsában a hétvégi bolhapiac nagyon jó, még a turinál is olcsóbb, és igazi kincsket lehet találni!
2009. jún. 28. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Debrecenben, 3 nagy turiba szoktam, ahol kilóra mérik

Csak egy meghívás:

Aki szeret és szívesen jár turiba, vállalja a Facebookon e Jó szokását, azáltal, hogy csatlakozik e csoporthoz. Tapasztalatokat is megoszthatunk, ha elegen leszünk! :)

[link]

2010. máj. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!