Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jó időben vagy nyáron miben...

Jó időben vagy nyáron miben illik el menni buliba vagy csak ilyen klubba ilyen be ülős valami? 24F

Figyelt kérdés

Póló, térd nadrág de NEM farmer agyagból de nem is szörfös nadrág:)?

Póló, hosszú farmer?

2012. máj. 18. 09:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem jártam bulizni! Amikor rock buliba mentem feketébe és bakancsba. De el múlt már. De le van írva fent minden! Olvasd már el!!!!!
2012. máj. 18. 10:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Térdnadrág nyugodtan mehet, valami barnás vagy drappos árnyalatot válassz, lehetőleg világosabbat és kicsit elegánsabbat, szóval ne ezt a halásznadrág-fazont. Sima pólókat ajánlok, fehér, fekete, drapp, esetleg egy-két gomb a nyakán. Én pl azt is nagyon bírom, ha egy fiún ing van, kevesen hordanak manapság, pedig nagyon jól néz ki, szinte mindenkinek jól áll :) Tudom, hogy a fiúk nem szeretnek kiegészítőket vásárolni, de egy barna bőröv vagy egy szép óra, bőr karkötő feldobja az egész szerelést :) Annyi a lényeg, hogy rendezett legyen az egész megjelenésed, összhangban legyen minden. Remélem tudtam segíteni :D 18/L
2012. máj. 18. 15:12
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi 18L utolsó! Ment a pont. :)
2012. máj. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!