Vaterán kiktől szoktatok vásárolni?
Figyelt kérdés
jó minőségű és jó áron kapható ruhákat, cipőket szeretnék vásárolni innen, ha tudtok jó eladókat írjatok. köszi :)2012. máj. 17. 13:02
1/7 anonim válasza:
Csak olyantól vásárolj, akinek 100%pozitív az értékelése van, vagy nagyon jó az aránya. Érdemes átnézni az értékelések szövegét is, mert ha valaki 100-ból 5 embert átvágott, az téged is átvághat.
Remélem segítettem :-)
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezeket mind tudom, de konkrét eladókat szeretnék, akik ezzel foglalkoznak. :)
2012. máj. 18. 14:45
3/7 anonim válasza:
Akik azzal foglalkoznak, hogy vaterán eladók mindig indokolatlanul drágák. Érdemesebb inkább hétköznapi emberektől vásárolni.
4/7 anonim válasza:
ModeShow. én rendeltem tőle egy egyberészes ruhát,és egy férfi boxert, de szerintem jó minőségűek,és jó áron is vannak :)
5/7 anonim válasza:
nem feltétlenül!
én hatezerért vettem 3filmet ami lebontva filmekre kétezer/ film ami egy normális dvd árnak felel meg!
a fickónak meg cd/ dvd boltja van tehát profi ezzel foglalkozó ember!
6/7 anonim válasza:
melesleg joglejárt termék volt amit boltba nem lehet kapni!!!!!!!!!!
7/7 anonim válasza:
KovNono92
Már rendeltem tőle egy ruhát, kedves csaj, nagyon szép ruhát küldött.
Mindíg bővíti a termékeit, árban is jó, és szép ruhái vannak.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!