Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek szép ruha?

Szerintetek szép ruha?

Figyelt kérdés

Lesz egy bál és ez nagyon megtetszett de a barinőim szerint nagyon furcsán néz ki és nem igazán tetszik nekik

[link]

2012. máj. 13. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
hát nagyon feltünő annyi szent:)) nekem tetszik maga a ruha,de csak akkor vedd fel ha tényleg középpontban akarsz lenni:)
2012. máj. 13. 19:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem nagyon tetszik a ruha! Nem tudom, hány éves vagy, szerintem nem igazán való egy tizenéves csajszinak, ahhoz nekem túl "komoly" a ruha.
2012. máj. 13. 19:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép ez a ruha, de csak akkor bérelj/ vegyél ilyet, ha ez tényleg illik arra az eseményre. Mert ez inkább olyan operabál "szagú", szóval egy kisebb eseményre inkább egy csinos koktélruha tényleg jobban illene, de te tudod, h hová mész/ mi a dress code/ mi a szokás, stb.
2012. máj. 13. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Függ attól, hogy milyen a bál. Ha már jártál ott, tudod, hogy milyen ruhákban jelennek meg az emberek, ahhoz mérd, hogy szerinted belefér-e, vagy, hogy mennyire tűnnél ki vele.

Szerintem amúgy szép, bár nekem már sok a szoknyán lévő fodor(?), persze ízlés kérdése.

2012. máj. 13. 19:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Még nem voltam bálon,de a barátom és a barinöim már voltak ilyenen és mondták hogy ezekhez hasonló kellene például

[link]

[link]

2012. máj. 14. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Akkor szerintem megfelelő ez a ruha.
2012. máj. 14. 19:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. máj. 14. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Mi az hogy szépek a ruhák??

Ezek csodálatosak!!

Mind a 3 gyönyör!

2012. aug. 18. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Hát...

Hány éves vagy?

2012. nov. 1. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!