Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek is büdös a...

Lányok! Nektek is büdös a lábatok a balerínacipőben?

Figyelt kérdés
Minden nap tisztálkodok, zoknit cserélek, és mégis pár óra után büdös lesz a lábam a balerínacipőben. Vettem bele talpbetétet, fújtam dezodort a lábamra, kimostam a cipőt és mégis felveszem nem telik el fél óra és ha kiveszem a lábam a cipőből már rettenet büdös! Ha tudom, hogy megyek valakihez fel sem merem venni, mert félek, hogy mi lesz ha le kell vetni! Van ez ellen valami megoldás? Vagy csak az én cipőm ilyen?
2012. máj. 12. 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Pedig a balerinacipő eléggé nyitott ahhoz.

Nem lehet, hogy a cipő büdös és nem is a lábad?

Vannak ilyen jól kinéző kis kínai cipellők, ami fene tudja milyen anyagból készültek, de pár hét használat után elég fura szagúak tudnak lenni. Mondjuk főleg egy eső után ha beázik, akkor képtelenség újra jószagúra kimosni...

Lehet papírból vannak?!

2012. máj. 12. 10:32
 2/10 anonim ***** válasza:

lehet hogy a cipő rossz minőségű és az lett büdös. egyszerűen meg tudod nézni, pár óra nemviselés után ha még mindig olyan szagú, akkor az lesz a hibás, kimosni meg nemtudom lehet-e, nem valószínű.

nekem télen fordult elő csizmában hogy beleizzadt alábam, scholl izzadásgátló zselé + scholl cipőspray egyszerre használása totál megszüntette a dolgot.

2012. máj. 12. 10:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Először én is erre gondoltam, mert annó kínai balerínákat vásároltam, mert egy nyarat nem bírnak ki, de idén már márkásabbat vettem és ebben is ugyanolyan büdös a lábam :(
 4/10 anonim ***** válasza:
tegyél hintőport a cipőődbe..akor nem lesz büdös!
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor* előző vtam.:P
2012. máj. 12. 10:37
 6/10 harisnyababee ***** válasza:
Nekem nem szokott büdi lenni a lábam még harisnyában sem. Szerencsém van, mert ez alkati kérdés, h milyen erős szagú az izzadság. Ha más cipőnél nem fordul ez elő, akkor a cipővel lesz gáz, de ha másik cipőkkel is nagyon büdös, akkor te ezzel a dologgal rosszul jártál...
2012. máj. 12. 10:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Más cipőben nem. Max akkor ha reggeltől estik sportcipőben mászkálok, de akkor gondolom érthető. Megpróbálom a hintőport:) köszi
2012. máj. 12. 11:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Majdnem minden lánynak erősebb a lábszaga balerinában, a cipő szabása olyan, hogy nagyon rátapad a lábra és nem engedi normálisan szellőzni, még ha sokan azt is hiszik. Sok mindent nem tudsz kezdeni vele. Léteznek jobb minőségű darabok, de a műbőr, műanyag és bőr anyagúak ilyenek és ilyenek is maradnak. Nem olyan nagy baj ez.
2012. máj. 12. 13:39
 9/10 anonim ***** válasza:
ha még megvan és tényleg nagyon büdös én igényt tartanék rá
2016. ápr. 10. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát én a helyedben nem tartanék az ilyen lábszagtól ha jobb külsejű nő vagy! Szerintem vonzók a jó külsejű lányokban az ilyen balerinás lábszagok! 🤩🤩🤩🤩 Undi egy kicsit de valahogy mégis nagyon jó tud lenni!
2023. máj. 18. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!