Hogyan tudnám egy kicsit reklámozni a divatblogomat?
Figyelt kérdés
Már egy ideje elkezdtem blogolni, de naponta csak 1-2 ember nézi meg, és nincsenek rendszeres olvasóim sem. Valakinek lenne valami ötlete hogyan tudnám egy kicsit népszerűsíteni?
A blog címe: [link]
2012. máj. 11. 08:46
1/9 anonim válasza:
Facebook-on. Mondjuk nekem tetszik a blogod, belenéztem. :-)
2/9 anonim válasza:
waoo :) nekem nagyoon tetszik !! csinálj neki egy facebook fan page-t és oda mindig posztold az új témákat stb.
3/9 A kérdező kommentje:
Már csináltam, és oda is kirakom rendszeresen az új bejegyzések linkjét, de eddig az sem jött be.
De azért köszi az ötletet :)
2012. máj. 11. 17:03
4/9 anonim válasza:
hát lehet haragudni fogsz de nekem nem nagyon tetszik...kevés, nincsen rólad kép(vagyis nem láttam) összeollózgatott, nem saját ruhatár..gyengécske megfogalmazás...én többet várok egy blogtól...
5/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem az a célom vele, hogy mindenkinek megmutassam milyen ruhákat vettem, mert szerintem ez egy blognak nem feladata, legalábbis én nem ilyet akarok.
És természetesen ha többen követnék akkor több lenne a bejegyzés is, de az hogy alig olvassa valaki visszavetett az én lelkesedésemből is.
De azért köszi a választ :)
2012. máj. 11. 17:51
6/9 anonim válasza:
3 válaszoló vagyok igen javult csak így tovább! A személyesség, a varázs fontos egy ilyen blognál, mert ez olyan mint egy jó bolt, ha az eladó kedves és jól elbeszélget a vevővel, a vevő szeretni fogja azt a boltot és vissza fog térni, de ha a vevő csak tárgyilagos, akkor nem fogja érdekelni többet az a bolt. Több személyes benyomás, önálló meglátás, ne fogd vissza magad. A kép nagyon jó, drukkolok! :D fel is veszlek a kedvenceimbe hogy lássam a fejlődést:D
7/9 anonim válasza:
belinkelnéd ide a facebook like-olós oldaladat is ? :))
8/9 anonim válasza:
oszd meg twitter-en, vagy, ha vannak olyan barátaid akik twittereznek akkor azokat is kérd meg. Persze ez is, csak akkor jó, ha sok követőd/követőik van/vannak akik magyarok.
9/9 anonim válasza:
# 8/8 vagyok: vagy legalább tudnak magyarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!