Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmer koptatása denaturált...

Farmer koptatása denaturált szesszel - szerintetek?

Figyelt kérdés

Hány rész víz, hány rész denaturált szesz? Még sosem próbáltam, nem olvastam róla. Anyukám nadrágjára cseppent egyszer, kifehérítette, ezért gondoltam erre.

ilyenből: [link]

ilyet: [link]

Szóval szerintetek? :)

2012. máj. 9. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rontsd el. Inkább vegyél egyet:)
2012. máj. 9. 16:17
 2/6 Mendus ***** válasza:
Hát ezt sztem sima hypoval is meg lehet csinálni, vagy hajfesték hidrogénjével, vagy fehérítő Vanishel. Ha mégsem akkor bocsi :D
2012. máj. 9. 16:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Kipróbálom egy régin.. :) Majd megírom milyen lett, de azért közben írhattok. Kinek mi vált be? Akartam még dörzspapírral és Domestosszal de egyik sincs itthon.
2012. máj. 9. 16:23
 4/6 Mendus ***** válasza:

Na erre kíváncsi leszek! :)

Szerintem a dörzspapírral nem lett volna olyan jó...

2012. máj. 9. 16:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt már bele is tettem a szeszes vízbe a farmert. Nem lett világosabb, vagy csak nagyon-nagyon kicsit, viszont a víz szép kék lett. Ma reggel öntöttem bele Domestost (5-6 kupakkal kb). Estére kivilágosodott. De mielőtt beletennéd a farmert, jól keverd el a vízben a Domestost, mert foltokban fog kikopni a nadrág. :)
2012. máj. 11. 20:44
 6/6 Mendus ***** válasza:

nah! :)

ügyes vagy!!! :)

2012. máj. 11. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!