Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen időben gáz a csizma?

Ilyen időben gáz a csizma?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ugye most ilyen esős, latyakos idő van, kérdésem az lenne, hogy ha holnap felveszek egy ilyesmi csizmát(kicsivel hosszabb a szára, de a stílusa hasonló), akkor hülyének néznek?vagy nem lesz túl meleg?

[link]

2012. máj. 8. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:

E stílusával nincsen gond, de ahhoz még így is meleg van, hogy csizmát vegyél fel.

Sima magassaarkú is megteszi.

2012. máj. 8. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:

nálunk hétágra süt a nap.

De én amúgy nem vennék föl esőbe ilyen csizmát, esőbe gumicsizma való. Bár, ha nem ázik át, nem gáz.

2012. máj. 8. 18:37
 3/6 anonim ***** válasza:
hát ha nem ázik át nem gáz
2012. máj. 8. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Nálunk esőtől függetlenül van 15-20°C napközben, nekem vékonycsizmában is melegem lenne szerintem. :D

Mondjuk láttam ma egy csajt p*csanadrágban és térd fölé érő csizmában, elég érdekes látvány volt.

Amúgy holnapra jóidőt mondtak, napsütés, kellemes meleg, eső nem igazán várható. Majd péntek délutántól, estétől jön az újabb lehűlés, csapadék.

2012. máj. 8. 18:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát itt még most is zuhog, meg nem hiszem, hogy holnap reggelre ez a sok pocsolya meg víz csak úgy eltűnik...az a baj, hogy más magassarkúm most nincs, csak sportcipőm meg egy szandálom, ami kb. két madzagból áll és holnap megyek vizsgázni,de majd reggel meglátom, lehet bevállalom a szandált!

Köszönöm a válaszokat!

2012. máj. 8. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
igen gáz
2012. máj. 9. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!