Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Figyu! Hol tudok olcsón és...

Figyu! Hol tudok olcsón és tényleg márkás cipőket venni? (5000 Ft-ig)

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
márkás cipő pont azért márkás, mert drága, és jobb minőségű, mint a no name kínai cuccok...
2012. máj. 5. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen márka :D a winks, vagy mifene kb ennyi a kínaiban :D
2012. máj. 5. 22:10
 3/12 anonim ***** válasza:

Teszvesz :D Converse cipő szállítással (külföldről) együtt kb 5-6-7000Ft. Sokat kell várni a szállításra de szerintem megéri.. Főleg hogyha megbízható az eladó.. Először mindenképpen nézd meg mit véleményeztek róla stb.. Persze egy csomó más cipőt találsz... :D

[link]

2012. máj. 5. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Deichmann-ba is vannak cipők 5ezerért.:)
2012. máj. 6. 00:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A 3. válaszoló nyilván maga is eladó.

Az értékelések kb semmit sem jelentenek. Eladott 200 gumiórát és kapott 20.000 Ft befektetésért 200 Pozitív értékelést aztán több százezret keres a hamis converse cipőkön amiket Kínából rendel az eBay-ről. Nézzetek már szét a fórumokon mielőtt vásároltok. A csalókra rendszeresen figyelmeztetnek mind a vásárlók mind a moderátorok.

Azt is nézzétek hogy mikor regisztrált az eladó mert ha 2 hónapja akkor nyilván kamu.

A nagy márkákat nem kapod meg 5000Ft-ig.

2012. máj. 6. 06:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem vagyok eladó de vettem már ott 1 Converse-t. Valószínű hogy nem eredeti de ugyanolyan és semmi hibája nincs. Úgy néz ki mint a pirosom. (ami tényleg eredeti) Amúgy tényleg még a Deichmannba is vannak jók.. Ha nő vagy akkor főleg.
2012. máj. 6. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:

Itt nézz szét, főleg az akciókat (sale)

[link]

2012. máj. 6. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Interneten a webshopokba nézz körül, ha szerencséd van, kifogsz egy akciós darabot ennyiért.
2012. máj. 6. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
nem érdemes sem humanic-ban sem deichman-ban sz*r cipőt venni mer hamar tönkremegy és vehetsz újat, esetleg kicserélik vagy utalványt adnak. egyszer vegyél meg egy drága de minőségi cipőt és hordhatod sokáig:)
2012. máj. 7. 23:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a deichmannban leárazva vettem(3000Ft) egy nagyon jó Vty cipőt még szeptemberben.

[link]

Csak szürke-sötét lila.

Egész ősszel abban jártam és amikor nem volt hó (vagy csak egy kicsi) télen is azt vettem fel. Most így áprilisra "romlott el". Egy kicsit levált a talpa az orrától amúgy semmi baja. Meg már nem is ezt használom mert ez melegebb, van már másik, meg már egy kicsit kicsi is.. Szóval ez olyan udvari cipő lett, de még mindig nagyon szeretem és nincs sok hibája.. És az árához képest tök jóó

2012. máj. 8. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!