Áhh megnyugtattatok:) Most szereztem be. Az elején picit zavart, hogy lakkos, meg a parafa sarok, de felvéve nagyon szép:) De ha veszek vmit mindig elbizonytalanodok kicsit, kellett a megerősítés:D
Egyébként bármelyik olyan boltban be lehet szerezni, ahol Tamaris cipőket árulnak:)
Anyás, de szép !
Amúgy nem csúszkál elől benne a lábujjad ? Én azért nem merek magassarkú szandit venni, mert mindig kicsúszik, ha a nagy melegben megizzad :(
Ez majd kiderül:D Tegnap vettem, még nem volt rajtam. Amíg a boltban próbáltam, addig nem volt gond:)
De elég szűk az eleje (mármint nem kényelmetlenül szűk, csak nem nagyon tud előrébb csúszni a lábam). Meg a pántja is tartja:)
Remélem nem lesz gond és kényelmes lesz:D Kicsit félek, hogy hosszútávon kidörzsöli a lábam, bár az anyagrész belseje ilyen puha anyaggal be van vonva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!