Nagyon olcsó kinézetű ez a ruha? (kép)
Ballagásra, bankettre szerettem volna venni valami csinosabb ruhát, de sajnos nem tudtam túl sokat rááldozni.
Ezt a ruhát egy kínaiban találtam, 2500 forint volt, és most elbizonytalanodtam, hogy ez látszik is rajta. Szerintetek?
minden elismerésem :D kevesen vannak akik megtalálják a kínaikban az olyan ruhadarabokat amikről nem süt, hogy kínais, de tényleg.
nekem is van ilyesmi rucim csak az 5ezer volt és newyorkeres, de így ránézésre nem sokban különböznek :D
ja és ez a fazon, a derékrárakással, totál most jön be divatba ;)
21L
Nem vettem volna észre rajta, hogy kínai. Legalábbis így kép alapján tuti nem.
Jól is áll, de szerintem testszínű harisnyával jobb lenne. Így nagyon sötét:)
Leirtak alapján rosszabra számitottam, de nagyon széép^^ :)
Azt viszont megmondom hogy valami egyszinű övvel, cipővel, táskával vagy nyaklánccalmég szebben mutatna :)) ja és nem lehet észervenni rajta hogy kinaiból van..
ma 16:07
Ez gyönöyrű ruha, és nagyon olcsó, mennyi lehet a postaköltség??
ma 16:07
Ez gyönöyrű ruha, és nagyon olcsó, mennyi lehet a postaköltség??
----------
1500 ft,2 db-tól 1000 ft és külföldről jön:) de tényleg gyönyörű ruha:)
én nekem bevált legútóbb 20 ezer ft-ért rendeltem magamnak nyári ruhákat www.adryfashion.hu-ról és mindegyik ugyanolyan jól nézett ki rajtam is hál isten mint a nőciken:)) De bikinivel igen megjártam tavaly:( kicsit lett amit rendeltem :( De ebből tanultam,bikinit nem rendelek,csak próbálok:) De most veszel egy felsőt,vagy egy egyberuhát azzal nem fogsz mellé:) De nadrágnál/szoknyánál szintén meg kell gondolni,mert pl nekem 27-es a nadrág/szoknya méretem de nem mernék rendelni attól még hátha el van méretezve:)
ez az én tapasztalatom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!