Mekkora a legmagasabb magassarkú?
Nincs olyan, hogy legmagasabb. 20 centi fölött is vannak, mint ahogy azt az egyik előző válaszadó beküldte. Ezek fétiscipők, tehát nem sétára valók, hanem az ágyba csábításra. Ideális esetben ilyenekben fel sem kell állni.
Élvezhető méretben 15-20 centi a maximum.
Ilyeneket találsz pl. itt:
Ezek táncos cipők, sztriptiz táncosnők hordják, tehát nemcsak sétálni, de táncolni is lehet bennük. Ez egyébként egy gyakori tévhit, hogy magassarkúban nem lehet sétálni mert az fáj, stb... Megszokás és helyes tartás kérdése.
A 7 colos egyébként egy standard méret.
Fontos megjegyezni, hogy ezek mind emelt talprésszel rendelkező platform cipők. Papír vékonyságú talppal sokkal nehezebb lenne. Pont emiatt a sarok magassága nem mond el mindent.
Ezen kívül rengeteget számít a cipő kiképzése. Mivel egyesek számára ezek a cipők munkaeszközök, ezért kifejezetten kényelmesre csinálják őket, akár hosszú távra is hordhatóak.
Mindemellett a mi országunkban mint oly sok minden másnak, ennek sincs kultúrája. Ha valaki ilyenben jelenik meg az első, hogy lek*rvázzák, ezen kívül megszólják, hogy milyen gáz. A tengerentúlon pl. van aki hétköznapra hordjam mert ez tetszik neki.
Élőben egyébként nagyon szexi látvány, mivel erősen cipőfétisiszta vagyok jónéhányat vettem régebben, főleg tengerentúli rendelés útján. Csábításhoz ideális, egy ilyen felhúzása után a nő gyakorlatilag bármit kérhet. :)
Akár 2 méteres gólyalábakon is járkálhat az ember, határ a csillagos ég. :D
[link] Sarah Brightman platform cipője, ez nekem nagyon bejött. ^^ Nekem: amiben járok is az maximum 17 centis, de van egy 22 centis, ún. "csábítócipőm", de abban nem kell járnom, jobb esetben. ;) A férjem egyszerűen elolvad tőle! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!