Pánt nélküli bikinit én is viselhetek? Részletek alul!
Figyelt kérdés
168 cm, vagyok 60kg.nem vagyok vékony..de daginak sem mondható, van egy kevés feleslegem, de nem vészes, a mellem közepesen nagy, 85/B. vehetek fel ilyen ruhát???2009. jún. 23. 16:31
1/4 anonim válasza:
Szia, szerintem próbálj fel egyet, de ha nagyon bevág valahol, akkor inkább válassz másik stílust. Mivel a kosárméreted nem túl nagy, és mivel Te magad sem vagy dagi, ezért nem látom kifogását, hogy olyat hordj. :) Ha ilyet választasz, akkor vagy minta nélküli egyszínűt, vagy apró mintásat válassz, semmiképp se vízszintes csíkosat, vagy nagy mintásat.
Ha nem áll jól, próbálj kosaras, vagy háromszögletű fazonokat, vagy egy ilyesmi stílusút: [link]
Én 170 cm, és 50 kg vagyok, nekem pántnélküli csőtopos felsőm van, és nekem bevált, nagyobbnak hat benne a mellem.
2/4 A kérdező kommentje:
köszike!!:D már megvan a bikini, aprómintás, sötétbarna alapon, kicsike kis apró pöttyök ,de nem túl sűrűn. amugy van egy pántja középen, és sztem eléggé tart. csak mondjuk nem kéne benne sokat ugrálnom, de köszi a segítséget.:)
2009. jún. 23. 16:45
3/4 anonim válasza:
nekem is olyan bikinim van, mint neked!:) az alakunk is hasonló lehet, 162cm és 55kg, és nekem is 85/B-s a mellem. nyugodtan hord, én úgy oldottam meg, h van ez a bikinim meg egy nyakbakötős és ha "vadulósabb" strandolásra megyek, akkor nem a pántnélkülit veszem fel inkább, biztos ami biztos:) jó strandolást a nyárra!
4/4 A kérdező kommentje:
ez érdekes mert nekem is van egy vadulósabb:) és énis ha mondjuk balcsira megyünk vizibicózni vagy valami hasonló akkor nem azt veszem fel:)
2009. jún. 23. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!