Megrendeljem vagy ne?
Figyelt kérdés
Már régóta nagyon szeretnék egy superman-es pulcsit és most végre találtam egyet, ami női és nagyon tetszik. [link]
Viszont tudom milyen veszélyei vannak a külföldről való rendelésnek, félek hogy esetleg becsapnak, és nem tudom megéri- e a kockázatot. Ti már rendeltetek külföldről? Megéri?
2012. ápr. 28. 13:33
1/1 anonim válasza:
Szeintem várd meg a visszajelzéseket, úgy látom, még nem történtek meg. Mi amúgy a sportsdirectről szoktunk rendelni, az teljesem rendben van és nagyon megéri. Az aliexpressről már készülök én is rendelni, vannak aliexpress topicok, először olvass utána, hogy milyen "buktatói" vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!