Lányok! Milyen fürdőgatya tetszik nektek egy pasin? 20/f
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 12:06
11/20 anonim válasza:
Sztem is ien laza rövidnadrág stílusban.
Ilyenek pl: billabong,volcom,fox,dc,etnies...
12/20 anonim válasza:
Azért az se mindegy, milyen pasin. Mert egy fehérnemű modellen megnéznék egy fecskét.
De a bokától tokáig szőrös bácsik... brrr...
13/20 anonim válasza:
A bokától tokáig szőrös bácsikon a hawaiimintás sort sem jobb:D
Amúgy az az alkatodtól függ szerintem.Ha oylan, mint egy fehérneműmodellé, akkor lehet az fecske is, vagy bármi, úgyis jólnézel ki, de ha nem, akkor maradj a laza rövidgatyánál.
16/20 anonim válasza:
Nekem is a rövid nacis.
A "bugyis" x"DD az szerintem túl lányos vagy nem is lányos hanem nem is tudom....nekem nem jön be : ) túl rövid. : D
A térdes vagy térd alatti meg szerintem kényelmetlen meg nem is lehet benne barnulni meg ilyenek... : D
Szóval maradt a rövid nadrágos. xD
18/20 anonim válasza:
A rövidgatyós is jó, de egy jó pasin jól áll a short(passzos) is.
19/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 5. 19:59
20/20 anonim válasza:
nekem volcom van és rohadtgyorsan szárad és nagyon imádom,mondjuk drága is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!