Honnan szerezhetnék ilyen Louis Vuitton táskát?
Figyelt kérdés
Vaterán kerestem nem találtam... Egyéb tippek? Mindegy, hogyha nem igazi...
Itt a kép (Snooki - jobb oldali csajnál a táska):
2012. ápr. 24. 22:59
1/8 anonim válasza:
Kinyomtatod a képet, besétálsz az LV boltba pesten, és megveszed pár százezerért.
3/8 anonim válasza:
Ne vegyél hamisítványt. A világ legszánalomraméltóbb dolga, ha egy ember megpróbál anyagilag többnek látszani, villog egy olcsó luxusmárka-utánzattal, miközben mindenki röhög rajta, mert pontosan lehet tudni egy nő cipőjéről-ékszereiről-autójáról-sáljáról, hogy ezek alapján a táskája nyolcezer forint volt-e, vagy háromszázezer. Ne legyél szánalmas, ha tellik igazira, akkor vedd meg márkaboltban, ha meg nem futja rá, az sem baj, ne szégyelld, de ne csinálj bohócot magadból egy hamisítvánnyal.
4/8 anonim válasza:
Uramfia, hát csak most néztem meg a linkelt képet. Nem csoda, ha nem találsz ilyen Louis Vuitton táskát, ugyanis a képen látható luvnyák karján Gucci fityeg. Nem neked való még a divatvilág, főleg nem a luxusmárkák.
6/8 anonim válasza:
Nezz korul E-bay-en! Naponta ellenorizd a oldalt, le ne maradj rola ha esetleg felraknak egyet! En is ott vettem egy hasznalt guccit, gyonyorut!! 50 ezerert igaz de megerte mert ahol lakom (Dublin) ugyanaz az uzletben 1400 Euro. Szarban volt a no, es gyorsan el kellett adnia! Szerencsem volt nagyon!
7/8 anonim válasza:
LV?? gratula... nem érdemled meg, még hamisat se:DD szegény kis Gucci:(
8/8 anonim válasza:
Ez egy gucci táska és nagyon gáz a hamis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!