Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kígyóbőrt venni...

Hol lehet kígyóbőrt venni cipő készíttetéséhez?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy olyan kígyóbőr cipőt suszteroltatni, amelyre a kígyó fejét is ráperforálnák. Az a baj, hogy ez lesz az első személyre készíttetett cipőm és laikus vagyok a témában. Hol lehet ehhez a bőrt beszerezni és lehet-e olyat, hogy a kígyó feje még megvan. Ilyet szeretnék, ami a képen van. Köszönöm a segítséget, akár árajánlatot is várok, ha valaki esetleg ezzel foglalkozik!

[link]

#kígyó #cipő #kígyőbőr
2012. ápr. 22. 04:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Te is feka vagy?
2012. ápr. 22. 05:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok feka, csak mindig is szerettem az ilyen stricicipőket és olyan alkatom van, hogy ezek nagyon jól és ízlésesen állnak rajtam. Nem ebben lennék állandóan, sőt ritkán venném fel, de akarok birtokolni egy ilyen cipőt.
2012. ápr. 22. 18:00
 3/3 Anonymus8878 válasza:
habár én nem vagyok jártas a témában de szerintem biztos nem neked kell ezzel foglalkoznod .elmondod a cipésznek v kinek hogy mit szeretnél azt ő majd beszerzi az alapanyagokat.de amúgy nem lesz olcsó az biztos :D
2013. nov. 5. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!