Mire ez a Converse őrület?
énis csak ámulok rajta mitől menő..
én mondjuk utálom,alapból a tömegcuccokat se szeretem mert utálom ha valami szembejön velem az utcán:/
Converse meg gagyi páromnak volt kettő mindegyik úgy nézett ki mint egy rongy már egy hónap után..hál isten már ő is utálja:))
Amúgy attól vagyok még rosszul ha valaki felveszi szoknyával a tornacipőt..
Mert jol nez ki szerintem es nem feltetlen megy szet, nekem legalabbis tobb evig birta.
Az arat meg lesz.arom, nyaron mindegy mi van a labamon csak jol nezzen ki meg legyen kenyelmes.
Nem egyszerű tornacipő! Kezdjük ott, hogy a tornacipő az ez : [link]
Ronda sárga ragasztóval összerondított, merev gumitalpú ami hamar eltörik. Azért mégsem ilyet vesz a converse és adja el egy felvarróval... Láttatok már ti igazi converse-t közvetlen közelről (nem de nem is érdekel igen hallom...)?
Az emberek miért nem vesznek kínai BMW X5 klónt aminek az ára egy Suzuki alapmodell? A minőséget fizeted meg! Na meg valaki a rongyrázásért, na azoknak megteszi a kínai klón is ;).
attól,hogy egy márka fel van kapva még nem biztos,hogy jó is
hamarosan(1-2 év biztos)lecseng ez a márka és jön egy még örültebb,vagy egy olyan ami jó,ki tudja..
nekem három is van
egy fekete bőr ami 22.ooo ft volt,de már öt éves és még mindig jó(tesómé volt)
kettő mintás,amiket nagyon szeretek az egyik katicás,lassan 6 éves,és 16.ooo ft volt,de totál megérte
egy pöttyös,ami használtan vettem,4.ooo volt,és lassan két éve használom,és semmi baja
ehhez képest egy átlagos tornacsuka fél év alatt tönkre megy.tehát,nem véletlenül olyan drága.a táskák is extra sokáig bírják,pölö ami nekünk van az lassan 4 éves,és olyan,mintha vadiúj lenne.szóval nem átlagos márkáról beszélünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!