New Yorkerben vettem 4 napja egy farmert ami legalább 2 számot tágult. Vissza vihetem?
Vettem egy farmert ami pont a méretem volt, nagyon örültem is neki, de 1 nap hordás után már ott tart, hogy majdnem leesik rólam annyira kinyúlt ami miatt nagyon elvagyok keseredve. Ilyen indokkal visszatudom vinni a boltba , hogy becseréljék minőségi okokra tett kifogás miatt?
mert ha kicsit tágult volna az a szokásos de , hogy ennyit?
Mit tehetek?
Köszi:)
Veled már volt hasonló?
Vidd vissza blokkal. vagy azonnal cserélik, vagy fel KELL venniük egy jegyzokonyvet a fogyasztoi minosegi kifogasrol. ha ezt nem akarják megtenni, akkor fogod magad és mindezt leirod a vasarlok könyvebe. a sajat példányod másolatát elküldöd a fogyasztovedelmi fofelugyelosegnek és azon túl, hogy kotelezik oket a cserere,penzvisszafizetésre, még jól meg is büntetik öket a jegyzokonyv miatt. amúgy ha azt kitöltik, akkor kb.2hét és ugyis neked ad igazat a belso ellenorzésük, mert nem éri meg neki 6ezerért kermiztetni.
természetesen mindezt csak akkor tedd, ha nem hajlandóak megoldani a problémád. és ne felejtsd, semmi esetre se bunkózz velük, mert bárhogy is járnak el, ök ezt kapták utasításban a fönöktöl. szépen kitöltöd a papírokat és kész.
üdv: egy üzletvezetö
# 4/5 25 éves vagyok, csak ilyen indokkal még nem vittem vissza semmit, mert ennél a cégnél sose tapasztaltam ilyet eddig.
De nem fogom hagyni magam. Ma megyek 6 fele vissza vinni és akármi is lesz megírom ide:)
De ha mást legalább leszeretném vásárolni.
# 5/5 Köszönöm a választ. És megjegyzem, ha netán akadékoskodnának:)
Sikeresen megjártam a boltot!
Hibátlanul történt minden:D Nem kellett fenyegetőzni, elmondtam mi gondom van a ruhával. Ők visszafizették a pénzt.:) Meg is lepődtem , hogy nem kellett vitába szállni velük. Képzeletbeli váll veregetés jár a New Yorkernek
Sziasztok!
Ugyanez a probléma áll fenn nálam is. Nagyon kinyúlt a megvett nadrág, blokk megvan, de a címke nincs. Így is érdemes visszavinni, vagy teljesen felesleges címke hiányában? Előre is köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!