Fürdőruha varrónőt keresek. Esetleg valaki tud ajánlani?
Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 09:39
1/7 anonim válasza:
Én is nyomozok fürdőruha varrónő után. Akkora a mellem (85F) hogy csak nagymamis fürdőruhát találok, ebben a méretbe. Olyat meg tuti nem veszek fel. Remélem jön majd valaki aki a kérdésedre tud válaszolni:D 22/L
2/7 A kérdező kommentje:
Szia.Akkor nem vagyok egyedül,nekem meg 80/f.Találtam egy helyet a neten ahol van ilyen méret csak nem irtam ki most meg nem találom.Meg a legtöbb helyen ilyen mérethez a bugyi is nagy méretű ,abbol nekem meg viszont kicsi kell.
2009. jún. 20. 11:42
3/7 anonim válasza:
Na erre én is kiváncsi vagyok. Sehol sem találok megfelelő fürdőruhát... :( Csak mamamis stílusút :S
4/7 anonim válasza:
első vagyok. Nekem az alsó része mind 1 hogy mekkora mert a azt bárhol lehet kapni:) ekkora mellhez nem 50es bugyi kell:D meg nekem alsóm van csak hát a cici rész kéne. én netről nem akarok rendelni, mert ha nem jó akkor nem akarok ezzel foglalkozni, hogy ide-oda postázzam a cuccokat. Azt nem értem hogy a playmaitek, hol vesznek akkora nagy, de mégis tök jól néz ki a melltartójuk, fürdőruhájuk. Én jövöhéten megyek felfedező körútra:D megnézem a magistral, Triumph, Calzedonia, Mark & Spencerbe. De ezekkel is az a baj h. 15-20 ezer alatt nem fogom megúszni:(
5/7 anonim válasza:
első vagyok.
Most voltunk a Párommal az Ázsia centerbe és kaptam a mellemre fürdőruhát és még jól is néz ki. Nyakba kötős meg hátul is. 85F mellemre a 4xl-es volt jó. a bugyi része se vészesen nagy. bár voltak ehhez a számozáshoz hatalmas bugyik. 4000ft-ból megúsztam a bikinit. remélem segítettem...
6/7 anonim válasza:
2. vagyok
Megnézem én is ott, esetleg meg tudnád mondani, hogy merrefelé keressem?:) Köszi
7/7 anonim válasza:
első vagyok.
A baloldali szárnyba van. 0.emelet ahogy náluk hívják:D és ott a lift környékén lesz. elég nagy fehérneműs bolt. sok kínaival:DDDDDD Remélem megtalálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!