Melyiket választanád?
2012. ápr. 17. 16:25
1/7 anonim válasza:
Pólóra egyes és hármas. Bögrére kettes és hármas. Jók ezek a figurák! :)
2/7 anonim válasza:
egyetértek az elsővel, nekem is nagyon tetszenek :)))
3/7 A kérdező kommentje:
2012. ápr. 17. 16:55
4/7 anonim válasza:
Bögrére azért az elsőt mert az maga ez a szatirikus realista figura akinek 1-2 videóját láttam már és végülis egy pohár pont egy motívum egy szimbólumra elég.
A pólóra már a 2. és 3. működne jobban ha olyannal találkozol aki ismeri ezt akkor a 2. nagyobbat üt , de szerintem tán pólóra azért a 3. a legjobb mivel az minden háttérismeret nélkül üt.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak:
De ha a 3.-at venném fel sulira, és szembefordulok z igazgatóval és meglátja, akkor mit mondjak neki?
2012. ápr. 17. 17:24
6/7 anonim válasza:
Elég egyszerű ilyet nem teszel , ha jóban vagytok megteheted , de a kulcs az hogy amikor először észreveszi rajtad , ne őt nézd , mert az kihívó is lehet , hanem perifériás látással megvárod amíg észreveszi max aztán nézel rá ha kell. Ha meg szembe jön folyosón akkor semmi csak simán köszönsz.
7/7 anonim válasza:
Sztem mind 3 jó pólóra és bögrére is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!