Gáz az egyberészes fürdöruci?
Figyelt kérdés
16 vagyok, 175 cm és 52 kg. Szal nem a hurkáimat akarom eltakarni, csak az a helyzet, hogy 1 bikinim van amibe "jok" a meleim (nem tul nagyok) és van ez egyrészes ami még tartja....a barátnöim szeint gáz..szerintetek?2009. jún. 19. 21:23
1/5 anonim válasza:
a lényeg, hogy te érezd jól magad benne ;)
2/5 anonim válasza:
Nem értem,hogy miért kellene mindenkinek egyforma dolgokat viselnie?Ha neked jobban áll az egyberuci,vedd azt fel.Akinek nem tetszik,az legfeljebb nem néz rád.
3/5 anonim válasza:
hate abban vagy szexi, akkor hogylenne már gáz, ha eccer szexi vagy, akkor senkisem fogja aztmondani h gáz.
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon cikiznek, és bánt téged, menyj el egy fehérnemű boltba, és biztos vagyok benne, hogy találsz magadnak megfelelő kétrészes fürdőruhát, van többfajta, amiben jól nézhet ki a cicid...van szivacsos is...merevített is...és több féle méretben...csak szánj rá egy kis időt, és megtalálod a megfelelőt...és mutasd meg nekik, hogy nincs takargatni valód...
17/L
5/5 anonim válasza:
19 éves vagyok lány és nekem meg kimondottan nem tetszenek a bikinik. nem azért mert nem érzem benne jól magam hanem mert nekem az egyberészesek jönnek be amik egy kivágással csattal vannak feldobva. sokkal szexibbnek tartom, mint azt amiből kivan mindenem.pasiknak is jobban bejön ami egy kicsit sejtelmes.!!! hajrá! Bnőket meg cseréld le ha piszkálnak. Nem mind1 h neked mi tetszik?!?! te is piszkálhatnád őket mert fúúj bikinibe vannak :D Vedd fel azt ami neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!