Gáz ha a vastag pántos felsőm alól kilátszik a vékony fekete melltartópántom?
Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor vehetek pánt nélküli melltartót is, de pánttal azért kényelmesebb lenne. Szilikonpánt kizárva...2009. jún. 19. 16:28
11/15 anonim válasza:
Volt fradista osztyáltársamat az se zavarta hogy fehér felsője alatt zöld volt a melltartó, engem sem zavar, ha fekete a fehér felsőm alatt...
fekete fehéret nem párosítanék csak.
De ezt a két alapszint bármihez felveszem...
pántot se veheti le mindenki vagy a szilikon is elszakad a melle súlyától.
12/15 anonim válasza:
szerntem teljesen mindegy,aki ez alapján formál rólad véleményt,azzal nem is kell szóba állni.de tényleg tök mindegy??
spec.nekem tetszik is,de valóban úgy gndolom ez nem kérdés.felveszed és kész.
15/15 anonim válasza:
Vicces téma. :D Nem is tudom mit gondoljak magamról, akinek már vagy két éve ugyanaz a két melltartója van, pedig 20 éves vagyok, és szeretek öltözködni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!