Mért olyan nagy szám ez az Ed hardy?
Én csak pólót vettem,de ezek a halálfejes izék nem nagyon tetszenek. Vannak közte jók!
Én egyszerűen szeretek öltözködni,és SOHA nem a divatot követtem,hanem az ízlésemet. (Ne mondja meg senki hogyan öltözködjek)
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a stílust,hogy ne a divat után menjen! Úgy öltözzön hogy érezze jól magát benne!
De sajnálattal láttam,mikor felmentem a suliba ED hardy-s pólóban,akkor mindenki milyen nagy szám meg ... Nem értem miért nagy szám,csak az a póló tetszett és kész. Felőlem lehet az is a neve a márkának: "kirántottasztalfiók" vagy "mitsütszkisszűcs" csak ne nagyon gagyi legyen,és jól nézzen ki.
Ennyit akartam!
És azzal is egyetértek,hogy nem attól lesz valaki ember hogy milyen ruhát hord!
Egy kis időeltolódással válaszolnék én is a kérdésedre.
Talán azért nagy szám, mert egy amerikai tetováló művész Don Ed Hardy, és az ő mintáit rakják füzetekre, pólókra, cipőkre, pulcsikra, sapkákra meg miegyébre...
Az is lehet, hogy aki felvesz egy eredetit, 15 méterrel arrébb azt fogják gondolni, hogy mekkora pénzeszsák az illető. Írta valaki, hogy ha felvesz egy ilyet valaki, annak biztos nincs ízlése, meg azt hiszi, hogy ha ilyen-e van, akkor egyenlő a divattal. Ezzel azért ha megengeditek szembemennék, én is gondolkodom, hogy veszek egy EdHardy-s pólót, mert van pár olyan minta, ami tetszik, és amit szívesen hordanék. Szerintem csak az hord ilyet, akinek tetszik, mert ha valakinek nem tetszene/undorodna tőle (mint például a kérdés írója) biztos nem venné fel, pusztán azért, hogy menőnek/gazdagnak látszódjon. Egyébként nekem van pár EdHardy-s füzetem a suliban, azok nagyon jól bírják a kiképzést, és szépek is, nem csak ilyen sima kockás borítója van...
Remélem segítettem valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!