Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Egy fiún/férfin...

Csajok! Egy fiún/férfin milyen a feszülő póló?

Figyelt kérdés

Tehát b_zis? Miért az?

Nem b_zis? Miért nem?

Indokokat is kérnék, mert ezt a kérdést közzé tenném másoknak (16-22 évesek), ha már nekem nem hisznek.

Bónuszkérdés: Milyen, ha egy mesefigurás póló feszül egy kb. 20 éves szolizott tinin?

A nőket vonzza az ilyen öltözködés?

Fejtsétek ki a véleményeiteket.

2012. ápr. 13. 01:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy buuzis-e, azt mindig a konkrét eset dönti el.

A mesefigurás nem túl vonzó, de poénból rendben.

A 20 éves már nem tini.

2012. ápr. 13. 04:46
 2/8 A kérdező kommentje:

Milyen "eset"?

A "tiniség" meg nem szigorúan korhoz kötött...

2012. ápr. 13. 05:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát egy 20 éves már akkor sem tini, legfeljebb még éretlen, komolytalan.

Én a feszülős pólót sosem szerettem, sztem büzis, de ez sokban függ attól is, h ki hordja. Nálam az esetek 95%-ban nem bejövős.

Egyébként meg a mesefigurás póló nem gáz, attól függ, h milyen az illető karaktere aki hordja. Ha a humoráról ismert, akkor el lehet neki nézni. Kivéve ha pl Hupikék Törpikék virítana a pólón.

2012. ápr. 13. 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
B.zis, vagy divatmajom, aki épp menőnek érzi magát. Általában ezt gondolom, ha egy srácot meglátok feszülős pólóban. Elképzelni nem tudom, hogy jól is érezheti magát benne, mert én magam is utálom. Mindenesetre ezt a benyomást kelti. A mesefigurás pólóval semmi gond, inkább az a baj, ha szolizik.
2012. ápr. 13. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Szoizásnem tulzásig...Mesefigurás oké,de jobban bejön az 20alatt,de az dönti el aki viseli:) Feszül,ne legyen rá 5számmal nagyobb,de 2vel kisbeb se:) Ezek a figurás pólók nekem nagyon bejönnek:)
2012. ápr. 13. 11:05
 6/8 anonim ***** válasza:

undorító. azért, mert a bulikirályok ilyenekben pózerkednek partifotókon, és az lesül róluk, hogy az agyuk helyén szivacs vsn, tekintetük üres és ki tudja, hány p*csában/szájban fordult meg a farkuk. az ilyenek taszítanak. egy 20 évesen pedig fura a mesefigura... főleg ha feszül a póló és szolizott (fiúcska:D)

19l

2012. ápr. 13. 11:19
 7/8 anonim válasza:

Engem gyakran páváznak le a cuccaim miatt de ez a stílusom ezt kell szeretni

16F

2012. ápr. 13. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy fiún a feszülős póló és a szolizás, külön-külön is buzás...
2012. ápr. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!