Csajok! Egy fiún/férfin milyen a feszülő póló?
Tehát b_zis? Miért az?
Nem b_zis? Miért nem?
Indokokat is kérnék, mert ezt a kérdést közzé tenném másoknak (16-22 évesek), ha már nekem nem hisznek.
Bónuszkérdés: Milyen, ha egy mesefigurás póló feszül egy kb. 20 éves szolizott tinin?
A nőket vonzza az ilyen öltözködés?
Fejtsétek ki a véleményeiteket.
Hogy buuzis-e, azt mindig a konkrét eset dönti el.
A mesefigurás nem túl vonzó, de poénból rendben.
A 20 éves már nem tini.
Milyen "eset"?
A "tiniség" meg nem szigorúan korhoz kötött...
Hát egy 20 éves már akkor sem tini, legfeljebb még éretlen, komolytalan.
Én a feszülős pólót sosem szerettem, sztem büzis, de ez sokban függ attól is, h ki hordja. Nálam az esetek 95%-ban nem bejövős.
Egyébként meg a mesefigurás póló nem gáz, attól függ, h milyen az illető karaktere aki hordja. Ha a humoráról ismert, akkor el lehet neki nézni. Kivéve ha pl Hupikék Törpikék virítana a pólón.
undorító. azért, mert a bulikirályok ilyenekben pózerkednek partifotókon, és az lesül róluk, hogy az agyuk helyén szivacs vsn, tekintetük üres és ki tudja, hány p*csában/szájban fordult meg a farkuk. az ilyenek taszítanak. egy 20 évesen pedig fura a mesefigura... főleg ha feszül a póló és szolizott (fiúcska:D)
19l
Engem gyakran páváznak le a cuccaim miatt de ez a stílusom ezt kell szeretni
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!