1 hét nyaralásra a tengerpartnál hány db bikinit szoktatok vinni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 19:17
1/12 anonim válasza:
Szerintem kettő elég! Ha az egyik netán elszakadna, tönkremenne, kilyukasztaná valami... mert ugye ez Murphy törvénye.
Ha csúszdaparkba mennétek, főleg jól jön egy 'szakadtabb', amit nem sajnálsz. A szebbikben viszont lehetőleg ne ülj a homokba, ne dörzsöld ki nagyon, és ne süttesd szét nagyon. Szerintem!
2/12 anonim válasza:
Én fürdőgatyát hordok, de abból elég egy is a tengerpartra, főleg hogy sokszor csak este járunk ki olyankor nem is kell az sem... xD
16/f
3/12 anonim válasza:
Általában én az összeset elviszem, ami van, és még használom . Most van 3 régi és egy új, sztem mindet viszem.
4/12 anonim válasza:
Én is mindet el szoktam vinni, nekem négy van használatban, aztán majd lesz valahogy.
5/12 anonim válasza:
Én egyrészest hordok és abból is csak egy van. Azt az egyet szoktam elvinni.
6/12 anonim válasza:
Kettőt mindenképpen, hogy tudd váltani és ne vizes fürdőruhában ülj le pl. kajálni vagy menj sétálgatni, mert onnantól egyenes út egy gombás fertőzésig. (Nem elég ha úgy kb. megszárad rajtad.)
7/12 anonim válasza:
Én kettőt vittem tavaly nyáron 8 napra.:) Annyi elég is volt. Szerintem nem is kell több.
16/L
8/12 anonim válasza:
Szia! én egy hónapra megyek nyaralni és úgy viszek 3-at. de ha trikinit viszel akkor azt érdemes levenni, mert megfázhat tőle az ember. (tapasztalat) szóval szerintem is 2 elég bőven :) Jó nyaralást!
9/12 anonim válasza:
én eddig mindig csak 1et vittem, és nemvolt vele soha semmibaj:D
10/12 anonim válasza:
Én tavaly 10napra Krétára vittem 4et és vettem még 3at, de csak azért, mert 2t fizet 3at kap akció volt.....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!