Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól néz ki egy...

Nesquik Duo kérdése:

Szerintetek jól néz ki egy zöld gatya? Senki nem érti ezt félre?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég kaptam egy zöld gatyóóót. nekem nagyon tetszik de félek hogy mások inkább tulzásnak gondolják és félre értik amiért zöld... :|
2012. ápr. 11. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mit lehet azon félreérteni?

Egyébként fiú vagy lány vagy?

2012. ápr. 11. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
najó. nekem van barna, piros, szürke, sárga, kék, narancssárga, fehér. én pont zöldre (és lilára) fenem a fogamat!!
2012. ápr. 11. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
küldj képet mert igy else tudom képzelni milyen lehet a gatyód csak annyi hogy zöld :D am meg miért értenék félre? meg ha neked teccik az a lényeg, másokkal ne törödj :)
2012. ápr. 11. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
FERENCVÁROS!:))
2012. ápr. 12. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:
hát ilyen halványabb zöld mert nem rikítos de most h mondod megnyugodtam h másnak is van szines gatyája :DD lány vagyok ...csak félreértés töbször volt már..ebből h valaki elég színesen öltözködöik ésnem akartam mégegyszer...:D köszi
2012. ápr. 12. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!