Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy kössem a derekamra a...

Hogy kössem a derekamra a pulcsit?

Figyelt kérdés
tehát úgy értem hogy felhúzzam a zipzárt vagy ne és melyik oldala legyen kivűl a zipzáros része vagy a sima?A pulcsim egyébként kapucnis. 19 éves lány vagyok, de még soha nem csináltam ilyet.Lehet hogy ciki, de ez van, légyszives SEGÍTSETEK!!
2009. jún. 18. 12:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
húzd fel rajta a cipzárt, és a cipzáros fele legyen belül(a feneked fele). A kapucni meg kívül lóghat. ennyi:)
2009. jún. 18. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

szia,én is 19 vagyok :)

szerintem a derékra kötés nagyon nem divat már.inkább a hátadra kötés,vagy hogy mondjam...úgy,hogy átlósan fekteted a pulcsit a hátadra,és elől,a mellnél kell megkötni a két ujját.de ez nagy melleknél nem nagyon játszik

2009. jún. 18. 12:27
 3/11 anonim ***** válasza:
41%
Derékra kötés nagyon gáz, látszik, hogy csak azért van, hogy valaki eltakarja a seggét.
2009. jún. 18. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
derékra vagy bárhova kötés szerintem is elég ciki, még a beverly hills idején volt menő, emlékeztek?
2009. jún. 18. 12:46
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem tök mindegy, hogy divat-e vagy sem? Aki nem divatos, az már ciki? Szerintem meg a mostani divat az...pl az a hülye török nadrág, aminek az ülepe a térdnél van, hát az nagyon gáz szerintem, a hagyományos változatot még eddig senkin nem láttam, pedig az szép is...

Amúgy én úgy szoktam a csípőm (és nem a derekam) köré kötni, hogy nincs is becipzározva és cipzáros fele van belül.

Az ok pedig igen egyszerű: ha elindulok reggel valahová, akkr pl tavasszal ,de még mostanában is, hűvös van. Aztán idővel leveszem, mert nem akarok megsülni, és nem akarom a kezemben himbálni.

Ha figyeltétek, a fenekemnek semmi köze nincs ehez, nem akarom eltakarni, csak kényelmetlen egy pulcsit kézben vinni, mikor a derekedra is kötheted...

2009. jún. 18. 13:09
 6/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy ciki, de most musszály volt megtennem, mert a fenekemmel volt valami gáz és nem akartam hogy lássák. de már segítettek előttetek szóval bocsi a kérdésért. amúgy úgy csináltam hogy lehúzva hagytam a zipzárt és befele vot a zipzáros rész és a kapucni kívűl. Tehát a rejtély megoldódott. és már többet úgy sem kell igénybe vennem ezt a viseletet. szerencsére.!! :D de azért köszi a válaszokat. :D:D:D
2009. jún. 18. 13:10
 7/11 anonim válasza:
84%

Nem divat??? te jó ég... Szomorúan látom sanyarú sorsát világunknak az eljövendő generáció miatt...

Én kerékpárral járok reggel - este, és igenis a derekamra kötöm, hogy ne fázzon meg. Ha divat ha nem...

2009. jún. 18. 13:23
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
nem azt mondtam, hogy divat, vagyis nem úgy értettem. szerintem egyszerűen gáz, de persze a kérdező már sejtem miért tette a derekára. akinek tetszik, hát köse, ahova akarja, ezzel senkit nem akartam megbántani, de látom igen érzékenyek egyesek... csak a véleményem írtam le, ahogy mindenki más.
2009. jún. 18. 13:34
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

LOL nem divat :D

Amúgy meg én még csak pasin láttam olyat, hogy a hátára kötötte, vagy azt a féloldalasat is.

De amúgy komolyan, élmény ezt az oldalt látogatni, annyi a hasznos infó...még hogy "nem divat" :D

Ma se leszek már szomorú:D

2009. jún. 18. 13:36
 10/11 anonim ***** válasza:
93%

arra még nem gondolt senki,hogy nem csak a divatmániás ember létezik,aki hetente cseréli a fél ruhatárát,mert épp ezt látta a tv-ben,hogy divatos,vagy épp azt...

Egyébként én is úgy szoktam,ha van nálam pulcsi,hogy felhúzom a cipzárt és az a rész van belül:)

14/L

2009. jún. 18. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!