Hogy kössem a derekamra a pulcsit?
szia,én is 19 vagyok :)
szerintem a derékra kötés nagyon nem divat már.inkább a hátadra kötés,vagy hogy mondjam...úgy,hogy átlósan fekteted a pulcsit a hátadra,és elől,a mellnél kell megkötni a két ujját.de ez nagy melleknél nem nagyon játszik
Nem tök mindegy, hogy divat-e vagy sem? Aki nem divatos, az már ciki? Szerintem meg a mostani divat az...pl az a hülye török nadrág, aminek az ülepe a térdnél van, hát az nagyon gáz szerintem, a hagyományos változatot még eddig senkin nem láttam, pedig az szép is...
Amúgy én úgy szoktam a csípőm (és nem a derekam) köré kötni, hogy nincs is becipzározva és cipzáros fele van belül.
Az ok pedig igen egyszerű: ha elindulok reggel valahová, akkr pl tavasszal ,de még mostanában is, hűvös van. Aztán idővel leveszem, mert nem akarok megsülni, és nem akarom a kezemben himbálni.
Ha figyeltétek, a fenekemnek semmi köze nincs ehez, nem akarom eltakarni, csak kényelmetlen egy pulcsit kézben vinni, mikor a derekedra is kötheted...
Nem divat??? te jó ég... Szomorúan látom sanyarú sorsát világunknak az eljövendő generáció miatt...
Én kerékpárral járok reggel - este, és igenis a derekamra kötöm, hogy ne fázzon meg. Ha divat ha nem...
LOL nem divat :D
Amúgy meg én még csak pasin láttam olyat, hogy a hátára kötötte, vagy azt a féloldalasat is.
De amúgy komolyan, élmény ezt az oldalt látogatni, annyi a hasznos infó...még hogy "nem divat" :D
Ma se leszek már szomorú:D
arra még nem gondolt senki,hogy nem csak a divatmániás ember létezik,aki hetente cseréli a fél ruhatárát,mert épp ezt látta a tv-ben,hogy divatos,vagy épp azt...
Egyébként én is úgy szoktam,ha van nálam pulcsi,hogy felhúzom a cipzárt és az a rész van belül:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!