Szövetkabát gáz holnapra?
Figyelt kérdés
Nincs túl nagy meleg kint, elmegy holnap reggel a téli szövetkabát alatta egy inggel?2012. ápr. 8. 20:05
1/5 anonim válasza:
nem :s szövetkabátot télen hordtam nem áprilisban... meg fogsz sülni
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg nem gáz. Főleg, ha tavaszi kabátod nincs elegánsabb. Gondolom locsolkodni mész, s ilyenkor általában (legálláb felénk) a fiúk/férfiak rendesen felöltöznek (ing, fekete nadrág, de legalább sötét farmer). Ahhoz pedig a szövetkabát jó, mert elegáns lesz.
Reggelre egyébként fagypont közeli hőmérsékletet mondtak, tehát nem lesz meleg.
Napközben pedig le tudod venni és az ing is elég lesz, ha jó idő lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Felveszek hozzá egy fekete farmert, egy elegáns cipőt, egy kék-fehér csíkos inget és rá a fekete szövetkabátot, szétcipzározva. Kicsit lazább így, de legalább nem fogok fázni. Szűk rokoni körbe megyek, 5-6 helyre, addig szerintem nagyon nem is fog felmelegedni az idő.
2012. ápr. 8. 20:29
4/5 anonim válasza:
sztem fel veheted nem gáz, akár április van . hideg van kint mint télen, reggelre pedig minuszt mond, délután is 8-10 fok körülit
5/5 A kérdező kommentje:
Kellett!:) Hideg volt és még havazott is:) Köszi Mindenkinek!
2012. ápr. 9. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!