Hol tudnék jó minőségű pánt nélküli melltartót venni?
Figyelt kérdés
Csőtop alá szeretnék hordani pánt nélküli melltartót, de sehol sem találok olyat, ami tényleg jó minőségű lenne. Az a probléma, hogy nem tapadnak meg, elég feltűnően kiállnak a top alatt. Hallottam, hogy jobbak az olyanok, amikben kis szilikoncsík van, igaz ez? Illetve Nektek mi vált be? Hol lehet kapni? Már rég óta kínlódok ezzel... Köszönöm előre is a segítséget! :)2012. ápr. 8. 18:59
1/5 anonim válasza:
Mindenképp szilikoncsíkosat válassz, azok valóban tapadnak és nem mozdulnak el. Nekem Triumph van, bár ezek elég drágák, de szerintem találhatsz jó minőségűt a New Yorkerben is, vagy esetleg a Tezenisbe, azok kb. fele annyiba kerülnek, mint egy Triumph.
2/5 anonim válasza:
Nekem is mindegyikkel ez volt a bajom... Aztán Tescoban találtam és teljesen jó volt. F&F
3/5 anonim válasza:
Én mindig a H&M-ben veszek melltartót és eddig mindig beváltak. Kényelmesek, formásak, -és sok mosás után is- tartósak. Vannak olyanok, amik direkt csőtoppokhoz készültek, szilikon csík van bennük, amik megtapadnak a bőrödön(, általában levehető pánt is jár hozzájuk).
De akár a NewYorker-ben is szétnézhetsz.
4/5 anonim válasza:
Én is a H&M-et ajánlanám, nekem is onnan van pánt nélkülim. Van benne szilikoncsík, nem volt drága és jó minőségű:)
5/5 anonim válasza:
Triumph!! Nekem eddig csak ez vált, ami tart is és szép dekoltázst varázsol. A többi az vagy lecsúszik, vagy nem tapad megfelelően, 2 mosás után elveszíti a rugalmasságát stb. Hidd el megéri beruházni egy normális, jó minőségű melltartóra. Nekem van 8 éves Triumph darabom is és ugyan olyan, mint új korában. Pedig heti 2x-3x biztos hordom és mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!