Tudnátok linkelni ebay-ről Converse cipőket?
Figyelt kérdés
Amiket a Vaterán is árulnak pl. Állítólag 10$ körül van egy pár, de nem találom őket.2012. ápr. 6. 01:01
1/7 anonim válasza:
Van egy ötletem: állítsd be a szűrőn az árat!
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagy valószínűséggel nem így vannak fent, hogy "Converse shoes" vagy vmi hasonló. Mivel ugye ezek hamisítványok, nem árulhatják a márkanévvel.
Viszont tuti, hogy vannak fent most is ilyen cipők, mert a magyar oldalakon folyamatos az eladás, ergo rendelnek az ottani eladók is ebay-ről.
2012. ápr. 6. 01:28
3/7 anonim válasza:
Vaterán ez éri meg leginkább. Lehet, hogy 10$ körül van, de ebayról jobb tudni, hogy a postában van elrejtve a termék ára.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom hogy működik az ebay, már elég sokszor rendeltem onnan :) Most csak azzal van gondom, hogy akárhogy keresek rá a cipőre, nem adja ki. Vaterán postával együtt 5200-tól már vannak "Converse"-ek, de nyilván ennek kb. feléért rendelik őket ebayről. A kérdés csak az, hogy mi a pontos link :)
2012. ápr. 6. 10:11
6/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Rákerestem, de nem találom
7/7 anonim válasza:
Na igen, de az is lehet, hogy nem Ebayról vásárolnak, hanem mint viszonteladók, a gyártótól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!