Ez így oké? Imádom azokat a nacikat amik térdig érnek. Mindig papuccsal hordom őket. Ha hűvösebb idő van, húzhatok hozzá melegítőfelsőt? Vagy papucshoz ne?
Ha hideg van az emberek agyáig eljut, hogy érdemesebb felsőt felvenni, mint a nagy trendiségben megfagyni.
Én a divattal (is) foglalkozom és én sem találom ezt ízléstelennek, ennél sokkal több óriási hiba van az emberek öltözködésében.
Nyugodtan vedd fel hozzá a pulcsit, ha fázol.
Én láttam már ilyet és most is el tudom képzelni, szerintem annyira nem nagy dolog.
de ha hideg van inkább másik összeállítást válassz, mert nem mindegy, hogy a hidegben is így indulsz-e el vagy időközben lehül az idő és felkapsz egy pulcsit.
Köszi... nem így indulnék el, csak max reggel ha hűvösebb van .. mikor tudom, h meleg lesz nappal.
De köszi a válaszokat, akkor felhúzom majd bátran a felsőt :)
Én figyelek a divatra, de atól rosszul vagyok, mikor hideg van ( kb. 10 fok) és miniben mászkálnak buliba ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!