Hol lehet kapni Seastar márkájú magassarkúkat Pesten?
Figyelt kérdés
A Cosmos city nevű üzletben láttam kettőt, egy feketét meg egy barnát, de azok nem igazán jöttek be.. máshol?:S2012. ápr. 5. 15:54
1/5 anonim válasza:
Nálunk itt Fehérváron a Skála van tele velük, Pesten az Ázsia centerben fogsz találni.
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam az Ázsiában, és nem találtam...:( De akkor megnézem az itteni Skálát, hátha.. azért még jöhetnek tippek.
2012. ápr. 5. 16:52
3/5 anonim válasza:
Akkor elnézést, meg voltam róla győződve :O De mindenképpen valamilyen kínaiban kell keresni őket.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem baj, én köszönöm :) Ment a zöld kéz.
2012. ápr. 5. 20:27
5/5 anonim válasza:
Skálában vannak Seastar márkák... Onnan vettem énis a nyitott orrú telitalpúmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!